Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Nova Nordic Mood kolekcija sa jastucima, vazom, ćebetom, saksijom, svećama i ukrasom

Proleće u vašem enterijeru uz novu Nordic Mood kolekciju

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: dekoracije, Nordic mood, skandinavski stil

Kada je zima napokon gotova, vreme je da poželimo dobrodošlicu proleću u našim domovima. JYSKova nova Nordic Mood kolekcija je prepuna svežih boja i privlačnih, kreativnih dodataka za dom, a dostupna je u našem webshopu od 28. aprila. 

U novoj Nordic Mood kolekciji prevladavaju boja breskve i mint boja, baš kao i u trendu koji nazivamo INSTA EMOTIONS“, gde su u fokusu privlačan dekor i kreativnost.

"Našu najnoviju Nordic Mood kolekciju čine sjajni i elegantni ukrasni predmeti, zanimljive tkanine, upečatljive boje, te brojni drugi proizvodi za uređenje enterijera koji će vizuelno naglasiti bilo koji kutak vašeg doma ", kaže Tina Niman, menadžerka kategorije u JYSKu.

Pogledajte i ostale Tinine favorite iz asortimana dekorativnih artikala.

Uzmimo za primer novu VILLY LED baterijsku lampu, koja elegantno stvara pravi ugođaj - kako u unutrašnjem prostoru, tako i u bašti ili na balkonu.

Dve LED baterijske lampe na stočiću


Zašto ne biste oživeli unutrašnjost svog doma holografskom piramidom TRULS od kristalnog stakla, koja stvara jedinstveni efekat boja? Ovaj efekat je naročito vidljiv ukoliko je stavite uz PALLE sveće koje šire jarku svetlost kroz kombinaciju crvenog, narandžastog, roze i zelenog stakla. 

Kristalna piramida i dve ukrasne sveće na stočiću roze boje


Unesite svetlost i boje i u najmračniji deo svog doma. Kreirajte prijatan kutak uz letnje štepano ćebe MAIGULL i živahan ukrasni jastuk TUSENFRYD.

Fotelja sa štepanim ćebetom i ukrasnim jastukom u živim bojama


Upotpunite dekor svog doma interesantnom MAGNUS vazom koja nadopunjava svaki delić vašeg doma svojim metalnim izgledom i organskim oblikom.

Dva mala ventilatora i metalna vaza pored veštačke biljke


Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije biće izloženi na posebnim mestima u našim prodavnicama kako bi vas inspirisali. Ovakav način izlaganja naglašava dizajnersku liniju i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju.


Svi proizvodi iz kolekcije su u prodaji u našem webshopu od 28. aprila.

Činjenice o Nordic Mood-u

Četiri puta godišnje naš vešti tim Nabave ručno bira komade za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood.