Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Nasmešena skupina putnika sa rancem koji planinare šumovitim područjem

7 koraka za kreiranje luksuznog glamping iskustva

Spavanje i provođenje vremena u prirodi verovatno nije prvi izbor za svakoga, i mnogi od nas verovatno imaju uspomene kako su proveli noć u vreći za spavanje u malom šatoru, koji verovatno nije baš udoban ili topao. Ali, šta ako kampovanje možete učiniti udobnim – možda čak i luksuznim? Kao kontrast tradicionalnom, jednostavnom boravku na otvorenom, ovde na scenu dolazi 'glamping'.

Iako postoji mnogo opcija za superluksuzno glamping iskustvo, lako možete kreirati svoje, bez puno troškova – sve je u brizi o detaljima i stvaranju prijatnog iskustva koje savršeno odgovara vama i saputnicima koji će krenuti sa vama na put.

Šta je glamping?

Pojam glamping je kombinacija reči 'glamurozno' i 'kampovanje'. Bilo da li planirate ostati u postojećem kampu ili želite da sve sami isplanirate, ideja iza glampinga je otići na tradicionalno kampovanje uz nadogradnju raznih faktora udobnosti, poput osnovnih potrepština za kampovanje ili šatora, kako biste ga pretvorili u luksuzno iskustvo.

Glamping je poslednjih godina postao vrlo popularan. Ponekad – iz raznih razloga – nije moguće dati prednost putovanju na daleku egzotičnu lokaciju. U ovakvim situacijama još uvek možete dobiti predivan, udoban i uzbudljiv odmor odlaskom na glamping putovanje.

Muškarac i žena sede na klupi i gledaju u planine i jezero

7 koraka za stvaranje predivnog glamping iskustva

Postoji nekoliko vrsta proizvoda koje možete poneti na svoje glamping putovanje. Ponekad je manje više, ali budući da je glamping o luksuznoj udobnosti, i sitnice mogu napraviti razliku.

1. Započnite sa šatorom za kampovanje

Šatori za kampovanje su dostupni u različitim oblicima i veličinama - na vama je da odlučite koji šator vama najviše odgovara. Šator je generalno pristupačna, prenosiva i vrlo praktična opcija za izlet na otvorenom.

2. Razmislite o rolo prostirci ili krevetu na naduvavanje

Ako planirate da spavate napolju nekoliko noći, nabavka jednog od ovih predmeta kao osnove za vaše spavanje dosta će poboljšati vašu udobnost. Za vazdušni krevet na naduvavanje proverite da li mu je potrebna pumpa.

3. Uzmite vreću za spavanje

Vreća za spavanje će vam pružiti udobnost, toplinu i dobru izolaciju tokom noći. Takođe je praktičnija za nošenje od jastuka i jorgana jer se lako može sklopiti i odložiti.

4. Stolice i stolovi za kampiranje

Ponesite sa sobom set stolica i stolova za kampovanje i kreirajte udobno mesto za vas i vaše saputnike da zajedno sedite tokom obroka i uživate u osvežavajućim pićima.

5. Prikladna oprema za kuvanje

Za kuvanje u pokretu, nošenje opreme od kuće učiniće pripremu hrane jednostavnom. Jednokratni roštilj CASUS je prenosiv i vrlo praktičan. Kao lagana alternativa tradicionalnim jednokratnim roštiljima, idealan je za spremanje hrane tokom kampovanja na otvorenom.

Jednokratni roštilj, piknik ćebe i drugi dodaci na plaži
Roštilj za jednokratnu upotrebu CASUS Š25xD32
600,- din/kom
1000,- /kom
UŠTEDA 40%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

6. Osnove udobnosti kampovanja

Mnoge stvari su neophodne, ali se čine trivijalnim sve dok ne shvatite da ste zaboravili da ih ponesete na put. Ne zaboravite ovakve stvari - na kraju krajeva, obično ih nazivamo osnovnim potrepštinama za kampovanje, a zahvalićete sebi kasnije.

7. Dodaci za kampovanje koje je lepo imati

Na kraju, budući da se glamping svodi na poboljšanje udobnosti i luksuza, postoje razne lepe, ali ne i neophodne stvari koje možete poneti na glamping putovanje kako biste ga učinili posebnim.

Bez obzira da li idete na izlet uz hladno planinsko jezero ili na suncem obasjano polje u letnjim vrućinama, svakako proverite da li ste spakovali sve što će vam trebati za putovanje. Čak i ako je vaše odredište dvorište iza kuće, vaše glamping putovanje je šta vi odlučite da 'glamurozno kampovanje' uključuje – a to bi moglo da završi kao najbolji odmor koji ste ikada imali...

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?