Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Bašta sa lampicama, uređenje poput spoljnog dnevnog boravka

Ideje za uređenje bašte koje će produžiti leto

Datum:

Kategorija: Život na otvorenom

TAGOVI: bašta, uređenje eksterijera

Kalendar kaže da je septembar tu i deca se vraćaju u školu, ali imamo još nekoliko nedelja da proslavimo godišnje doba. Pratite ove savete kako bi leto duže potrajalo uz odgovarajuću baštensku dekoraciju.

Bašta sa lampicama, baštenskim nameštajem i fenjerima


Verovatno se pitate koliko ćete koristiti svoj prostor na otvorenom kada budete imali utisak da se leto bliži kraju. Odgovor je produžiti letnje mesece osiguravajući izvor topline i svetlosti, bilo da se radi o ćebadima, fenjerima, vatri ili nekoj rasveti.

Osvetlite večeri baštenskim svetiljkama

Te duge letnje večeri možda su na odlasku, ali to ne mora da znači povlačenje u zatvorene prostore. Strateški postavljena baštenska svetla produžiće kasne letnje večeri, a istovremeno dodati lep ambijent.

Fenjeri i kamin na otvorenom


Osnovna svetla, sveće, fenjeri i solarne lampe zgodni su tokom leta, a za jesen i kasnije možda će vam trebati malo snažniji izvori topline. Rešenje bi mogao biti kamin koji daje dodatnu toplinu i čini večeri na otvorenom prijatnijim.

Udobnost dnevne sobe preselite na otvoreno uz baštensku dekoraciju

Korišćenje naših bašti i terasa kao dodatne "dnevne sobe" je trend koji je u porastu, a pandemija je doprinela toj popularnosti, te na ovo gledamo kao na sigurniji način okupljanja sa porodicom i prijateljima.

Bašta sa lampicama, lounge nameštajem, jastucima i fenjerima


Najmanji dodaci, od šarenih jastuka do elegantne baštenske rasvete, imaće dramatičan učinak. Takođe, dodajte spoljni tepih i pružiće malo topline za stopala.