Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Moguće je duže vreme dostave zbog predstojećih praznika.

Stalak sa činijama, šoljama i daskom za sečenje. Pokraj njih su fotelja i podna lampa

MIDSOMMER: Dekoracije sa doživljajem leta

Uz tri nova trenda, JYSK nastavlja se predstavljanjem novog asortimana za proleće/leto. Tri nova trenda su MIDSOMMER, MY SPACE  i INSTA EMOTIONS.

Cilj MIDSOMMER trenda je omogućiti vam da fokusirate svoju energiju na nešto drugo osim tehnologije i živite u trenutku. Umesto da gledate u ekran telefona, zadovoljite svoja čula mirisnom svećom JENS i prekrasnom vazom HARRY. Jedna jedina grančica u vazi najbolje opisuje jednostavnost ovog trenda. 

Zidno ogledalo, svećnjak,  vaza,  mirišljava sveća i ukras


Ručno rađene stvari sve više dobijaju na popularnosti. Omogućavaju nam da se skoncentrišemo na naše hobije i prirodu i zaboravimo na virtueni svet. Činije od kamenine TORSTEN i LAUKE obe izgledaju kao ručni rad, kao i daska za seckanje KJELL.

Sto sa činijama, tanjirima, šoljicama i daskom za seckanje


U MIDSOMMER trendu se takođe često mogu primetiti uzorci inspirisani prirodom kao na saksiji JOHN. Takvi uzorci stvaraju sliku ručno rađene saksije i čine je posebnom.

Saksija sa veštačkom biljkom, fenjer i  korpa sa ćebetom ispred prozora


Oblici su jednostavni i opušteni, neformalni i zabavni, sa naglaskom na blag estetski izgled. Mat površine i tople boje su česta pojava u ovom trendu. Pronađite inspiraciju u ovom trendu i uklopite je u svoj dnevnom boravak, ali ne zaboravite i na kupatilo u kom će se korpa za veš EGIL i klupa SAUNTE uklopiti na pravi način. 

Korpa za veš, klupa sa svećama u kupatilu i korpa sa peškirima


Inspiracija za boje MIDSOMMERA dolazi kombinovanjem stila 70-ih godina i perioda Skandinavskog leta. Za sve nostalgične, MAIGULL ćebe je savršena dekoracija. Ukrasni jastuk KUGLEASK i njegov cvetni oblik vas vraćaju u jednostavnija vremena i pomažu da se prisetimo starih dana.

Rattan armchair with cushions and throw


Bitan deo trenda su takođe i terakota boja, te žuta i divlje zelena boja koje stvaraju prekrasne dodatke i privlače pažnju. Korpe THERMAN su najbolji primer toga.

Four baskets in different colours stacked


Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o INSTA EMOTIONS  i MY SPACE.

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.