Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Novogodišnji vilenjaci, jastuci, zlatna vaza sa veštačkim cvećem, zlatni svećnjak i crni fenjer

Osetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Ne morate da promenite sve u vašem domu kako biste stvorili toplu i prijatnu prazničnu atmosferu. Jednostavno možete kombinovati svoj celogodišnji dekor sa tradicionalnim novogodišnjim patuljcima, crvenim ukrasnim jastučićima i zlatnim sitnicama.

Praznici su vreme radosti i praznika, ispunjeni aktivnostima u zatvorenom prostoru. Zato je važno i kod kuće stvoriti prazničnu atmosferu koja poziva na druženje.

Zlatni svećnjak, novogodišnji vilenjaci i zlatna vaza sa granama i ukrasima


Ukrasite svoj dom za praznike uz samo nekoliko malih promena; nova Nordic Mood kolekcija kombinuje predmete koji se mogu koristiti tokom cele godine sa elementima koji stvaraju prijatnu, toplu prazničnu atmosferu, tako da možete uživati ​​u prazničnoj sezoni sa svojim najdražima.

"Svećnjaci ELDARIT mogu se koristiti kao samostalna dekoracija tokom cele godine, ali ako se kombinuju sa svećama u toplim prazničnim bojama, odjednom odišu prazničnim duhom. Organski oblici i rustikalni materijali pomešani sa toplim bojama stvaraju prijatan praznični dekor", kaže Tina Niman, Menadžerka kategorije u JYSKu.

Prozorska daska sa uvijenim svećama u crnom svećnjaku


Uz praznike dolaze šljokice i zlato. Probajte da stilizujete zlatnu vazu MALIAS sa veštačkim cvećem GAVE i uživajte ​​u efektu sjaja i topline.

Tradicionalni praznici sa modernim detaljima

Praznični vilenjaci takođe pripadaju vašem novogodišnjem dekoru. Nova Nordic Mood kolekcija ima moderan pogled na tradicionalnog novogodišnjeg vilenjaka - sa sivim šeširom navučenim preko očiju, koji se uklapa u svaki enterijer.

Crni fenjer, veštačka novogodišnja jelka i vilenjak


"Novogodišnji vilenjaci pripadaju decembru. Zato smo u kolekciji hteli vilenjaka koji se uklapa u moderan dekor. Novogodišnji vilenjak HALM dobar je primer kako se ova figura može uklopiti u većinu domova. Mirna crvena i siva boja zrače toplinom, a njegove noge se mogu produžiti i tako ga možete pozicionirati svuda uz drugačiji efekt", kaže Tina Niman.

Toplu prazničnu atmosferu možete stvoriti ukrasnim jastučićima i tekstilima. Toplo štepano ćebe TRILOBIT i jastučić RIND sa zvezdicama izvezenim zlatom stvaraju prijatnu novogodišnju atmosferu.

Jastuci i štepano ćebe sa novogodišnjim motivima na belom dvosedu


Ova kolekcija će biti u prodaji od oktobra u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni