Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Novogodišnji vilenjaci, jastuci, zlatna vaza sa veštačkim cvećem, zlatni svećnjak i crni fenjer

Osetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Ne morate da promenite sve u vašem domu kako biste stvorili toplu i prijatnu prazničnu atmosferu. Jednostavno možete kombinovati svoj celogodišnji dekor sa tradicionalnim novogodišnjim patuljcima, crvenim ukrasnim jastučićima i zlatnim sitnicama.

Praznici su vreme radosti i praznika, ispunjeni aktivnostima u zatvorenom prostoru. Zato je važno i kod kuće stvoriti prazničnu atmosferu koja poziva na druženje.


Ukrasite svoj dom za praznike uz samo nekoliko malih promena; nova Nordic Mood kolekcija kombinuje predmete koji se mogu koristiti tokom cele godine sa elementima koji stvaraju prijatnu, toplu prazničnu atmosferu, tako da možete uživati ​​u prazničnoj sezoni sa svojim najdražima.

"Svećnjaci ELDARIT mogu se koristiti kao samostalna dekoracija tokom cele godine, ali ako se kombinuju sa svećama u toplim prazničnim bojama, odjednom odišu prazničnim duhom. Organski oblici i rustikalni materijali pomešani sa toplim bojama stvaraju prijatan praznični dekor", kaže Tina Niman, Menadžerka kategorije u JYSKu.


Uz praznike dolaze šljokice i zlato. Probajte da stilizujete zlatnu vazu MALIAS sa veštačkim cvećem GAVE i uživajte ​​u efektu sjaja i topline.

Tradicionalni praznici sa modernim detaljima

Praznični vilenjaci takođe pripadaju vašem novogodišnjem dekoru. Nova Nordic Mood kolekcija ima moderan pogled na tradicionalnog novogodišnjeg vilenjaka - sa sivim šeširom navučenim preko očiju, koji se uklapa u svaki enterijer.


"Novogodišnji vilenjaci pripadaju decembru. Zato smo u kolekciji hteli vilenjaka koji se uklapa u moderan dekor. Novogodišnji vilenjak HALM dobar je primer kako se ova figura može uklopiti u većinu domova. Mirna crvena i siva boja zrače toplinom, a njegove noge se mogu produžiti i tako ga možete pozicionirati svuda uz drugačiji efekt", kaže Tina Niman.

Toplu prazničnu atmosferu možete stvoriti ukrasnim jastučićima i tekstilima. Toplo štepano ćebe TRILOBIT i jastučić RIND sa zvezdicama izvezenim zlatom stvaraju prijatnu novogodišnju atmosferu.


Ova kolekcija će biti u prodaji od oktobra u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Ulepšajte svoj dom veselim letnjim bojama

Udobnost u vašem domu uz novu Nordic Mood kolekciju