Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Štepano ćebe, jastuci i vaza u beloj, bež i sivoj boji

Rustikalna i spokojna: nova kolekcija Nordic Mood

Nova Nordic Mood kolekcija stvara sklad u domu uz okrugle oblike i mirne boje.

“Ovom kolekcijom Nordic Mood fokusirali smo se na kombinovanje proizvoda koji stvaraju osećaj sklada u domu. Istovremeno smo radili sa neutralnim nijansama poput bele i bež sa nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Tina Niman, koja je menadžerka kategorije Pokućstva u JYSKu.

 Tekstili za dom modernog, rustikalnog izgleda

Ukrasni jastuk HVITVEIS, na primer, razbija svoj mekani izgled crnom linijom, dajući jednostavnom, prljavo-belom jastuku moderan, ali i rustikalan izgled. Iste nijanse mogu se videti i na štepanom ćebetu FAGERKLOKKE. Jastuk i ćebe mogu se kombinovati na stolici za trpezarijskim stolom, koja se može postaviti uz rustikalne tanjire TONE koji se uklapaju u taj stil.

Štepano ćebe i dva jastuka belih, bež i sivih tonova


Ćebe možete izneti i napolje kada je sunce, samo spakujte kuhinjske krpe poput SIVBLOMa u korpu AGNE kako biste se pripremili za prolećni piknik u bašti.

Skandinavske dekoracije sa rustikalnim dodirom

Kao i uvek, prolećno vreme je promenljivo, pa se proizvodi u ovoj kolekciji takođe fokusiraju na stvaranje prijatne atmosfere u vašem domu. Na primer sa svećom BOSSE i svećnjakom KEVIN.

 

 “BOSSE je još jedan primer proizvoda gde kombinujemo sirovi i mekani izgled i dobijamo sveću od cementa, što joj daje rustikalni izgled. Ujedno smo dodali i reč „Harmonija“ kako bismo stvorili prijatan osećaj“, kaže Tina Niman.

Policu za knjige možete ukrasiti svećama i vazom kao što je SOFUS, koja se takođe drži okruglih oblika i svojim keramičkim izgledom nastavlja rustikalni stil.


Nordic Mood kolekcija dostupna je u našim prodavnicama i online od 29. aprila.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni