Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

 

crveni božićni detalji

Sanjate li crveni Božić?

Božić se približava i vreme je da razmislite o vašem božićnom uređenju doma, odražava li stil koji vi volite i osobu kakva jeste. Sviđa li vam se sjajni, blještavi Božić sa mnogo srebra i zlata ili želite istražiti skandinavski Božić koji se spaja sa stilom “Hygge”.

Tradicionalni Skandinavski božićni ukrasi obično dolaze u crvenoj ili zelenoj boji. Šarmantni patuljci i maleni ukrasi sa likom deda mraza koji imaju šešire i bradu deluju simpatično i pomalo duhovito. 

 


Jednostavne grančice u crvenoj ili krem boji stvaraju slatko i nježno uređenje vašeg doma.


U Danskoj volimo nedelje u decembru jer jedni druge darujemo malenim poklonom. To čini iščekivanje do Božića malo lakšim.


Oslobodite svoju kreativnosti i okitite Božićno drvce vašim najdražim ukrasima. Na primer, koristite božićne kuglice HELIOTROP ili keramičke ukrase u obliku srca sa raznim natpisima.


JYSKov asortiman proizvoda takođe uključuje raznu selekciju božićnih lampica koje mogu osvetleti kuću ili vrt. U ponudi su tradicionalne božićne lampice i božićne lampice sa lepim detaljima. Na primer, lampice GRENDAL, oblikovane su poput malih šumskih gljiva.  


Božićna večera i tradicije koje u centar pažnje stavljaju hranu uopšteno su vrlo popularne u Danskoj. Zato je bitno imati lepo uređen božićni sto.
 


Suptilan i pomalo detinjast smisao za humor igra glavnu ulogu u danskom božićnom uređenju prostora.


Možete staviti poklone koje ste već kupili na neko vidljivo mesto. Oni će zasebno delovati kao dekoracija, a zbog toga što su na vidljivom mestu, želite uložiti dodatni trud za njihovo pakovanje. Ako imate decu, ovo može biti ipak preveliko iskušenje za njih …

 


 

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Ulepšajte svoj dom veselim letnjim bojama

Udobnost u vašem domu uz novu Nordic Mood kolekciju