Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


 Veštačko cveće u vazi u lounge zoni

Saveti kako dekorisati dom veštačkim biljkama i cvećem

Nekada je bilo popularno korišćenje veštačkih biljaka i cveća za dekoraciju doma, dok je danas trend imati pravu malu baštu u kući, bilo to cveće veštačko ili ne. Postoji puno vrsta, veličina i boja prilikom odabira biljaka i cveća koje će odgovarati baš vašem domu.

U ovom blogu, pokazaćemo vam kako da veštačkom cveću podarite svež izgled.

Zašto odabrati veštačko umesto pravog cveća?

Ako ste i vi jedni od onih koji zaboravljaju da zaliju cveće, veštačko cveće je pravo rešenje za vas. Veštačke biljke i cveće su dogotrajna dekoracija, ne zahtevaju puno pažnje i brige, a donose svež i prijatan izgled prostorije.  

Iako veštačko cveće nije isto kao i pravo, imaju istu svrhu. Veštačko cveće i biljke mogu poslužiti kao produžetak spoljašnjeg okruženja donetog u zatvoreni prostor. Kada se sezona promeni, menja se i izgled pravih biljaka i cveća. Sa veštačkom verzijom istih, izbegavate da vam se to dogodi. Možete održavati sezonu koja se vama sviđa, jer veštačko cveće ne menja svoj izgled.

Moguće je pronaći vrlo 'uverljive' veštačke biljke, odnosno one koje je teško razlikovati od pravih. Pravo cveće i biljke su uglavnom skuplje i zahtevaju puno pažnje.

Pernato veštačko cveće, bela okrugla vaza i svećnjak
Vaza SOFUS Ø21xV21cm bela/braon
1850,- din/kom
2499,- /kom
UŠTEDA 26%

Očekivani ili neočekivani gosti? Održavajte svoj dom reprezentativnim 

Stresirate li se ikada oko uređenja doma kada očekujete goste? Ako nemate vremena za uređenje dnevnog boravka ili ste jednostavno bez inspiracije i kreativnosti, veštačko cveće i biljke su uvek jednostavan i dobar izbor. Ovakva dekoracija može trajati danima, nedeljama ili mesecima, a svejedno izgleda sveže i novo.

 


Koristite različite boje prilikom odabira svog veštačkog cveća. Kombinujte razne boje saksija za cveće sa zelenim veštačkim biljkama, kako biste postigli kontrast koji će mamiti pažnju svih gostiju koji dođu u vaš dom. Takođe, možete napraviti svoj buket od različitih veštačkih biljaka i cveća prema vašem ukusu. Vremenom ćete naučiti kako da redizajnirate svoj buket, sklanjanjem i dodavanjem nekoliko biljaka kako bi dobio potpuno novi izgled. 

 

Jedna biljka - puno svrha

Još jedna prednost veštačkih biljaka je ta što ih možete sklanjati i stavljati kako god to vama odgovara, jer nisu vezane za količinu svetlosti ili temparaturu kada birate savršeno mesto za njih. Sa veštačkim biljkama i cvećem imaćete svež izgled kroz čitavu godinu.

Mix & match

Zaključak svega je da su veštačke biljke i cveće savršene za sve one kojima nedostaje vremena, inspiracije i kreativnosti za prave biljke. Možete kombinovati različite boje i veličine i takođe ih možete premeštati kada god poželite. Nema pravila kada je u pitanju uređenje vašeg doma.

Koristite li vi veštačko cveće i biljke? Podelite svoje savete sa nama u kometarima.

 

Saznajte više

Kako čistiti zavese i roletne?

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu