Veštačke biljke kao savršen dodatak domu

Biljke i cveće su prelep dodatak domu i dekoraciji, ali ukoliko niste najveštiji sa održavanjem biljaka, prezauzeti ste ili jednostavno nemate naviku zalivanja biljaka, veštačko cveće je savršena alternativa. Nećete morati da brinete o tome koliko dugo će ovo cveće poživeti. Prednost veštačkog cveća, pored dugotrajnosti, je to što može biti korišćeno kao dekoracija bilo gde - umesto biljaka, na trpezarijskom stolu, kao dekoracija za radni sto, na prozoru ili nekom potpuno drugačijem mestu.
Izbor veštačkih biljaka u JYSKu je veliki i pronaći ćete veštačke biljke u prirodnim zelenim tonovima, kao i cveće u prelepim ljubičastim, žutim i roze tonovima. Iako je u pitanju plastično cveće, veoma je kvalitetno i izgleda prilično realistično, te neće svi uspeti da uvide razliku. Veštačke biljke već dolaze i sa svojom saksijom.

18 proizvodi
    18 proizvodi

    Dom ispunjen biljkama

    Dom ispunjen zelenilom konstantan je trend u uređenju enterijera. Biljke daju živost i toplinu enterijeru, a mogu pomoći i u kreiranju umirujuće atmosfere. Idealno su rešenje i za dnevne i za spavaće sobe, a ukoliko niste vešti sa prirodnim biljkama i cvećem, naš izbor veštačkog cveća može biti savršeno rešenje za vas. 

    Pronađite i lepu saksiju i uživajte u zelenilu u svom domu.