Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

različite vrste i boje zavesa i roletni

Saveti za izbor zavesa

Pronalaženje odgovarajuće zavese za vaš dom može biti interesantno, ali u isto vreme i izazov. U JYSK asortimanu postoji nekoliko različitih modela: vertikalne zavese, rimske roletne, venecijaneri, klasične roletne i gotove zavese. Koji modeli biste vi izabrali? 

Klasične gotove zavese

Klasične gotove zavese pomažu nam da napravimo posebnu atmosferu u enterijeru, te ukoliko ste ljubitelj klasičnih zavesa, bez brige niste sami  Ovaj model zavesa može se kombinovati na nekoliko načina. Lagane providne zavese, modeli od debljih materijala ili pak šarene ili končane – na vama je izbor. 

Vertikalne zavese

Vertikalne zavese u poslednjih nekoliko godina su sve popularnija opcija kad je reč o zaštiti prozora. Idealno su rešenje za velike prozore, jer ih pokrivaju od plafona do poda. Jedna od prednosti ovog tipa zavese jeste i ta da ih pomoću mehanizma jednostavno možete okretati i menjati ugao pod kojim stoje, te regulisati kakav će prodor svetlosti biti. Dostupne su u raznim veličinama, te ukoliko želite možete skratiti njihovu dužinu i širinu. U sklopu ovih modela uključeni su i držači za montažu. 

Roletne i rimske roletne

Roletne i rimske roletne su još jedan od popularnih modela kojima možete ulepšati prozore. Ono što je prednost ovih modela jeste što su praktično i pristupačno rešenje. Klasične roletne najčešće se koriste u spavaćim sobama, jer su u ponudi dostupni i modeli za zamračivanje. Jedna od korisnih informacija pri kupovini koju biste trebali da znate jeste da se klasične roletne mogu podesiti po širini ali ne i po dužini, dok se rimske roletne ne mogu skratiti ni po širini ni dužini. 

Venecijaneri

Venecijaneri su jedan od modela koji će odlično pristajati manjim prozorima. Zbog svog praktičnog mehanizma, lako ih možete podešavati prema sopstvenim željama, te kontrolisati kakav će prodor svetlosti biti. Sa specijalnim kleštima za sečenje lako možete skratiti aluminijumske venecijanere u dužini i širini. Postavljanje venecijanera je lako uz držače za montažu. 

Plisirane roletne

Plisirane roletne su praktično rešenje i bezvremensko. Odgovaraju kako standardnim prozorima, tako i velikim prozorima koji su od plafona do poda. Dostupne su i kao obični modeli, te i kao modeli za zamračivanje što ih čini pogodim rešenjem za spavaće sobe. Posebnost ovog modela jeste što ih možete podešavati odozgo prema dole i odozdo prema vrhu, te napraviti idealnu sredinu koja vam odgovara. Zbog toga su sjajno rešenje za zaštitiu od sunca, dok sa druge strane omogućavaju prirodan prodor svetlosti. Ovaj model može se skratiti po širini.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni