Baštenski jastuci za ležaljke

Povećajte udobnost vaših ležaljki uz mekane jastuke. Baštenske ležaljke dolaze u raznim dimenzijama i nisu svi jastuci nužno prikladni za vašu ležaljku pa je važno pripaziti prilikom izbora. Pre nego što se odlučite za kupovinu određenog jastuka, proverite dimenzije vaše ležaljke. U našoj ponudi možete pronaći jastuke u različitim bojama: crna, siva, braon i bela. Odaberite onaj koji vam najviše odgovara!

Dostupne dimenzija jastuka za ležaljke su: 50x160 cm, 60x190cm i 60x192cm, Upotpunite uživanje na otvorenom kvalitetnim jastukom za ležaljke iz JYSKa. Ne zaboravite na suncobran za dugo i bezbrižno uživanje u letnjem danu.

Čuvajte vaše jastuke za ležaljke

Ako želite da zaštitite vaše jastuke za ležaljke tokom noći ili u trenucima kada ih ne koristite, dobra ideja može biti da kupite sanduk za spoljno odlaganje. Ovi sanduci mogu služiti kako za skladištenje jastuka tako i za odlaganje drugih sitnica koje nisu stalno u upotrebi i time učiniti da vaša bašta ili terasa uvek budu uredni. Većina naših sanduka su vodootporni i imaju UV zaštitu.

Pročitajte naš vodič koji će vam pomoći da izaberete sanduk za odlaganje.