Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

JYSK blog

Na našem blogu možete pronaći tekstove o uređenju enterijera, savete za bolji san, kako da održavate nameštaj i još mnogo drugih korisnih tekstova. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne informacije slobodno nam napišite komentar. 

Najnoviji blog post

'Industrial North' stil u enterijeru

Trendovi uređenja enterijera menjaju se iz godine u godinu, no svakako je primetno da su minimalizam i skandinavski stil u poslednjih nekoliko godina vodeći trendovi kada je reč o uređenju doma.

Pročitajte više

Kako da operete prozore tako da vam ne ostanu tragovi i mrlje

U nastavku teksta pronađite najbolje savete i trikove za pranje prozora, a da pritom postignete najbolji rezultat bez tragova i mrlja.

Pročitajte više

Kako urediti svoju kuću za odmor

Bilo da je smeštena na moru ili u prirodi kontinentalnih krajeva, kuća za odmor predstavlja idealnu oazu mira u koju možemo pobeći od svakodnevnih briga i obaveza.

Pročitajte više

Jednostavne dekoracije za baštu

Sa dolaskom proleća nema ništa lepše nego provoditi vreme na balkonu ili terasi i uživati u zracima sunca. Za potpuni užitak na otvorenom prostoru izaberite vrtne dekoracije koje će upotpuniti izgled vašeg baštenskog nameštaja, a inspiraciju za odabir dekoracija pronađite u nastavku.

Pročitajte više

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 1000, - din!

Visa Mastercard