Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

JYSK blog

Na našem blogu možete pronaći tekstove o uređenju enterijera, savete za bolji san, kako da održavate nameštaj i još mnogo drugih korisnih tekstova. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne informacije slobodno nam napišite komentar. 

Najnoviji blog post

9 saveta za bezbedno igranje na trambolini

Igranje i skakanje na trambolini jedna je od omiljenih aktivnosti kako mališana, tako i odraslih :) No, osim zabave tokom prolećnih i letnjih dana, veoma je važno obratiti pažnju na bezbednost mališana, kako se ne bi povredili i uživali u igri. U nastavku teksta pročitajte nekoliko praktičnih saveta

Pročitajte više

6 saveta kako da dekorišete terasu

Terasa je najčešće mesto okupljanja u spoljašnjem prostoru i ako ste među onima koji bi hteli svoju terasu još više da iskoriste, a smatraju da to i nije baš privlačno mesto na kojem može da se provodi vreme, pročitajte savete u nastavku.

Pročitajte više

Kako stres utiče na vaše spavanje?

Razlog zašto su stres i spavanje tako usko povezani je u tome što naš mozak radi prekovremeno i noću, a kada smo pod stresom, a to ga čini nezaustavljivim i gotovo nam je nemoguće zatvoriti oči.

Pročitajte više

Otkrijte nove trendove u uređenju eksterijera za 2017.

Trendovi uređenja menjaju se iz godine u godinu, pa tako nam i 2017. donosi novosti u uređenju bašte koje nam mogu pomoći u osveženju prostora za odmor na otvorenom.

Pročitajte više

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 1000, - din!

Visa Mastercard