Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Kupujte online.

Širok izbor trpezarijskih stolica

4 načina kako kombinovati stolice u trpezariji

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Možda vam je potreban novi set stolica za trpezariju, ali se nerado odvajate od svojih starih? Novi trendovi dopuštaju vam kombinovanje i usklađivanje trpezarijskih stolica, bez obzira na njihovu boju, stil i dizajn. To znači da možete zadržati svoje stare stolice ako ih uskladite sa novim stolicama i stolom.

Evo nekoliko ideja o tome kako uklopiti nove, trendi stolice u svoju trpezariji, bilo da ste isključivo u potrazi za novim ili možda i novim trpezarijskim stolom. Inspirišite se i saznajte kako kombinovati i uskladiti različite dizajne trpezarijskih stolica i stola.

1. Kombinujte nove i stare trpezarijske stolice

Novi trendovi jako se oslanjaju na odstupanje od klasičnog izgleda, trpezarijskog stola sa identičnim stolicama i jasnim izrazom. Oni urezuju put kombinovanju novih i starih trpezarijskih stolica. To možete učiniti na različite načine.

Jedna je mogućnost da kupite novi set stolica sa istim dizajnom kao i stare - bilo da su u istoj ili različitoj boji, pa se poigrate bojama i tako unesete dinamiku u enterijer vaše trpezarije.

2. Dajte svojoj trpezariji novu dimenziju novim stolicama

Ako nemate trpezariji, druga mogućnost bi mogla biti kupovina novih stolica za sto u raznim bojama i materijalima, koje odgovaraju različitim dizajnom, bojama i stilovima. To znači da možete napraviti svoj lični znak na kombinaciji vaših stolica i, ako ste, na primer, raspoloženi za više od jednog modela, možete odabrati mešanje različitih modela. 


Prijedlozi stolica uz stol

3.Trpezarija kao mesto porodičnih okupljanja

Vaš trpezarijski sto ima važnu poziciju, a u mnogim modernim domovima trpezarija je mesto okupljanja porodice. Često u trpezariji porodica sedi, uživa u hrani i razgovara o svakodnevici. Zato ističemo važnost pomnog odabira trpezarijskog nameštaja koji vam odgovara u smislu udobnosti i stila. Taj nameštaj dominira enterijerom trpezarije, stoga je važno stvoriti zajedničku okosnicu između unutrašnjeg uređenja vaše trpezarije i dekora u ostatku vašeg doma.

4. Bojama i materijalima kreirate svoj lični utisak

Novi trendovi takođe dopuštaju mešanje boja - npr. stolica u mentol boji sa recimo klasičnim tamnim drvenim stolicama, bez stvaranja stilske konfuzije. Možete se odmoriti uz klasične, čistije linije, čime ćete svoju trpezariju učiniti ličnijom i jedinstvenijom. Bitno je smisliti stil i uskladiti boje i materijale vaših trpezarijskih stolica. Novi trendovi vam dopuštaju da vaš trpezarijski sto odskače od svega, stvarajući vaš lični utisak u enterijeru vaše trpezarije.