Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

4 stila u dizajnu spavaće sobe

4 sobe, 3 stila u dizajnu enterijera

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Nakon što ste se pobrinuli za kvalitetniji san i nabavili dušek, jorgan i jastuk koji odgovara vašim potrebama, vreme je da dodate nešto novo. Vaša je spavaća soba mesto u kući koje izražava ono što volite i što jeste. Nije tako teško ni skupo dobiti elegantnu spavaću sobu sa jasnim stilom - ili novim stilom, kad god da ga zaželite. Pogledajte ova 3 stila enterijera i saznajte koji odgovara vama, tj. vašoj ličnosti.

Zanima vas koliko je kvalitetan vaš san? Isprobajte naš test i pronađite svoj rezultat spavanja, ocenjen od 0 do 100. 


MODERAN DÉCOR SPAVAĆE SOBE

Ovaj enterijer izražava dizajnerske stilove 1950-ih i 60-ih godina. Materijali uključuju i drvo i metal, a dizajn je nameštaja funkcionalan, jasno izražavajući namenu svakog pojedinog komada. U ovom su stilu malo muževniji komadi nameštaja usklađeni sa mekšim, ženskim detaljima. 

Boje su neutralne i uklonjene su nepotrebne pojedinosti. Ovaj "minimalizam" postiže jednostavnost, čime soba izgleda manje pretrpano - čak i ako zaboravite napraviti svoj krevet.


SKANDINAVSKI DÉCOR SPAVAĆE SOBE

Blage letnje noći izražavaju se u dizajnu tipičnom za skandinavski stil. Paleta boja je u prvom redu prirodna i bela sa jedinstvenim blokovima boje vidljivim u pojedinom komadu nameštaja, jastučiću ili nekom drugom tipu tekstila. Uglavnom drveni nameštaj funkcionalan je kao i u gore navedenom modernom stilu, ali ima i linije sa čisto estetskom svrhom. Skandinavski je stil prostran, maksimalno iskorišćava prirodnu svetlost i izražava jednostavnost, u kombinaciji sa gotovo bezbrižnom elegancijom.


Čak i ako živite u studio-apartmanu i morate gurnuti radni sto u svoju spavaću sobu, još uvek je možete ukrasiti u ovom stilu.


BOHO DÉCOR SPAVAĆE SOBE

Sa jasnim ženskim odrazom, boemski je stil popularan i u dekoru enterijera i u modnim vodama. Izražava umetnički stil života sa globalno inspirisanim tekstilom. Veličina i oblik nameštaja nisu važni - sve prolazi dokle god vam se sviđa ili ima vlastitu priču kojom opravdava svoje postojanje u prostoru. Za razliku od modernih i skandinavskih stilova, boemski stil znači ispunjavanje svakog vizuelnog i fizičkog prostora. Napravite male pejzaže sa detaljima koji se podudaraju ili nadopunjuju i - voilà: Vaša boemska spavaća soba je spremna za uživanje.