Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Stočić sa staklenom vazom, svećnjakom i skulpturom, kauč od ratana sa jastucima i ćebetom, zelena saksija za cveće i veštačka biljka

Doživite skandinavsku jednostavnost uz Nordic Mood kolekciju

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: Nordic mood, dekoracije, uredjenje doma

Često su detalji ti koji pomažu da dom izgleda kao usklađen prostor. Ovo je ideja iza određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smestiti u razne delove doma, poput mramornog poslužavnika VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji za ulje i začine ili u kupatilu za odlaganje kozmetičkih proizvoda. 

Poslužavnik sa belim svećnjakom i posuda sa vazom i skulpturom


Možete dodati i dekoracije, poput svećnjaka HANSE ili ukrasnog poslužavnika JOAR, koji je izrađen od morske trave, u spavaću ili dnevnu sobu.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vreme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti sa svećicom ili većom svećom. Njegova struktura i oblik takođe mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Niman, koja je Menadžerka kategorije u JYSKu.

Visoka vaza pored prozorske daske sa poslužavnikom od bambusa i belom saksijom sa veštačkom biljkom


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu kombinaciju u svojoj strukturi: kombinuje se dizajn sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirisana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Na primer, bež ukrasni jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže sa bež ili svetlo smeđim ćebetom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.

Ratan sofa sa bež i žutim jastucima i bež ćebe


Takođe možete uneti boje novim veštačkim biljkama koje se mogu kombinovati sa proizvodima koji ističu organski utisak prirode.

“Viseća saksija za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, na primer, kombinovati sa biljkom ASGAR, našom novom veštačkom visećom biljkom,” kaže Tina Niman.

Staklena vaza na stočiću, viseća saksija i zelena saksija


Svoj dom možete dekorisati i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvet ili može stajati kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 26. jula u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.