Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Bež zavese i bele roletne u spavaćoj sobi i prljavo bele zavese u dnevoj sobi i trpezariji

Favoriti među zavesama

Zavese kao rešenja za dekoraciju prozora imaju veliki uticaj na vizuelni izraz vašeg doma, ali i na to kako se osećate. One vam mogu pomoći da zamračite prostoriju, da se zaštitite od radoznalih pogleda izvana, pa čak i sprečiti prodiranje hladnoće. U ovom blogu, naša stručnjakinja za uređenje prozora, Ane Mete Amstrup Bang, deli sa nama svoje favorite iz novog JYSK asortimana. “U našem brzom svakodnevnom životu, potrebno je da stvari budu praktične i lagane”, kaže Ane Mete i nastavlja: “Ove zavese se savršeno uklapaju u sezonu, a prilično ih je jednostavno okačiti.”

ROXEN sive zavese

Trpezarija sa dugačkim sivim zavesama
Zavesa ROXEN 1x140x245 siva
3500,- din/kom
4699,- /kom
UŠTEDA 26%


“ROXEN je nova zavesa u našem asortimanu - nije ni debela, ni tanka, već je nešto između, što smatram idealnim za nadolazeću sezonu. Ima miran i nordijski izgled, prikladan za svaki dekor i stil,” kaže Ane Mete i nastavlja:

“Zavese u JYSKu su obično dugačke 300 cm, ali ove su 245 cm pa ih ne morate skraćivati (iako je to stvarno jednostavno – pogledajte naš video vodič). I postoji još jedna stvar koja je jednostavna kod ove zavese: ima i traku za zavese i skrivene petlje, što znači da je možete okačiti ili na tradicionalnu garnišnu sa "šinama" ili na šipku za zavese. Ne morate da menjate ono što već imate kod kuće.”

ROXEN je dostupna u dve klasične boje: sivoj i bež.

ABRAUR prljavo bele zavese

Polu-providne bele zavesena prozorima u dnevnoj sobi
Zavesa ABRAUR 1x140x300 prlj. bela
2250,- din/kom
2999,- /kom
UŠTEDA 25%


“ABRAUR zavesa je jedna od novih svetlijih zavesa. Zavesa je gotovo bele boje i ima diskretne, blago nasumične pruge u tkanini, što joj daje jako lep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na šinu i na garnišnu i lako se može skratiti peglom, krpom i uključenom trakom.

Pronađite još saveta za izbor zavesa.

BOLGA roletne za zamračivanje

Bele roletne za zamračivanje i bež lagana zavesa na prozoru


“Ako ste u potrazi za zavesama ili roletnama koje u potpunosti blokiraju sunčevu svetlost, onda bih preporučila našu rolo zavesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a cena odgovara većini budžeta. Savršeno za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji sa na primer ABRAUR zavesom.”

BOLGA se može očistiti vodom, a širina se može prilagođavati.

Pročitajte naš vodič za čišćenje zavesa i roletni.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju