Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Kupujte online.

Saksija, sveće, lampa na baterija, polica i ukras

INSTA EMOTIONS: Zabavne i opuštene dekoracije

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dekoracije, trendovi u uređenju doma, zabavne dekoracije

Trendovi u društvu ogledaju se u našim navikama, stilu oblačenju, dekoracijama za dom i svakodnevnom životu generalno. Uz 3 nova trenda, JYSK nastavlja sa predstavljanjem novog asortimana za proleće/leto 2020. Tri trenda nose naziv INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER i MY SPACE

Društvene mreže su fenomen koji je nemoguće izbeći i način na koji posmatramo druge i želimo da posmatramo sebe je reflektovan u stilu INSTA EMOTIONS. Opušten je i zabavan – a ko još ne bi želeo poljubac od KLEMATIS baršunastog jastuka u obliku usana?

2 baršunasta jasručića (u obliku usana i cveta), raznobojan jastučić i ćebe u korpi


Virtuelne avanture i holografska iskustva su nešto što vezujemo za novu realnost društvenih mreža. U ovom trendu, vidimo optimistične i privlačne detalje poput onih na TRULS ukrasu, u kompleksnoj interakciji sa nostalgičnim momentima kao kod ručno izrađene GILBERT činije

Polica sa ukrasom, kutijicama za odlaganje i činijama

Eksperimentalni i geometrijski oblici su u fokusu. Žičani materijali, keramika i staklo kombinuju se na nove načine kako bi se postigao razigran i zanimljiv izgled. Kombinujte AXEL keramičku saksiju sa baterijskom lampom VILLY – kombinacijom novog i starog postići ćete željeni izgled.

Keramička saksija sa veštačkom bijkom, sveće, ukras i baterijska lampa

INSTA EMOTIONS oživljava eksploziju boja, dok one ipak imaju notu nostalgičnog i izbledelog izgleda. Koralna, roza i narandžasta su ključne boje, a bitan je i način na koji se one kombinuju: komplementarne su. Dečji tepih GULMAURE je dostupan u nekoliko različitih varijanti, svi u blagim bojama.

Soba sa dečjim tepihom na podu, kutijama za odlaganje i korpa sa ćebetom

Zanimaju vas i ostali trendovi? Pročitajte više o trendovima MIDSOMMER i MY SPACE.