Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Spavaća soba sa krevetom, jorganima i jastucima, prekrivena prugastom posteljinom i Berit Kristijansen

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Berit Kristijansen je stručnjakinja za jorgane i jastuke u JYSKu. Ima dugogodišnje iskustvo sa materijalima i punjenjima, perje i vlakna njena su specijalnost, zato joj se obraćamo za savet o najboljem jorganu.

“Naravno, mogu garantovati za sve jorgane koje imamo u našem asortimanu, tako da je najbolji jorgan za vas onaj koji ispunjava vaše lične preferencije i odgovara vašem okruženju za spavanje”, počinje Berit. “Postoji nekoliko stvari koje uvek razmotrim pre nego što kupim novi jorgan. Najvažnija je temperatura prostorije u kojoj spavam. Takođe je dobra ideja da definišete da li vam je draže da bude toplo ili malo hladnije dok spavate”, nastavlja ona.

''Živim u dobro izolovanoj kući, tako da je to imalo veliki uticaj na moj odabir jorgana”, objašnjava Berit. “To je upravo razlog zašto imam jedan jorgan za leto, a drugi za zimu.

Za mene je najbolji zimski jorgan topao i udoban, punjen pačjim perjem. Najbolji letnji jorgan je hladan i prozračan - sa manje punjenja od zimskog jorgana, ali oba su ispunjena visokokvalitetnim paperjem i perjem.”


Zaista mogu da preporučim jedan od naših jorgana punjenih nežnim mikrovlaknima poput paperja. Vrlo se lako peru i suše u mašini za sušenje. Za mnoge ljude, najbolji zimski jorgan je topli jorgan od vlakana, a najbolji letnji jorgan je lakši i hladniji.”


Opšte pravilo kaže da vaš jorgan treba biti 30 cm duži od vas. “Oba moja jorgana su “ekstra dugačka”, tako da mi pristaju i odgovaraju u potpunosti”, kaže Berit.

Šlag na torti je tkanina koja prekriva punjenje. “Više volim jedan od visokokvalitetnog pamuka koji ima vrlo lep osjećaj na dodir i lepu tkaninu. Zaista uživate kada promenite posteljinu”, kaže Berit.

Pročitajte više o istaknutim krevetima našeg asortimana.

 

Saznajte više

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

3 istaknute posteljine novog asortimana

3 istaknute posteljine novog asortimana

Hotelski luksuz u domu

Hotelski luksuz u domu

Tri različita uređenja spavaće sobe

Tri različita uređenja spavaće sobe