Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Black Friday i ove godine donosi odlične ponude

Šta je Black Friday?

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: Black Friday, Shopping

Sigurni smo da ste čuli za Black Friday, dan posebnih ponuda i sniženja kada mnoge prodavnice širom sveta pripremaju odlične ponude za kupce. Mnoge od njih imaju i produženo radno vreme kako bi svi kupci imali priliku kupovati po sjajnim uslovima i popustima. I ove godine vernost naših kupaca odlučili smo nagraditi i zato Black Friday traje čak četiri dana, od 25. do 28. novembra.

Black Friday – odličan period za kupovinu

Jedan od razloga zbog kog kupci obožavaju kupovinu upravo ovog dana, jeste i taj što Black Friday pada u poslednju nedelju novembra, te je odličan period za kupovinu prazničnih poklona po sjajnim cenama. Osim što ćete kupovati po odličnim uslovima, na vreme ćete obezbediti sve poklone i uživati u prazničnoj euforiji :)

Kako je nastao Black Friday?

Tradicija kupovine i posebnih ponuda za Black Friday dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država gde je Black Friday počeo da dobija na popularnosti tokom 90-ih godina. Black Friday je slavljen dan posle poznatog američkog praznika Dana zahvalnosti, a cilj je bio motivisati kupce da kupuju i petkom nakon ovog praznika.

U to vreme, bilo je popularno da mnoge robne kuće, kao što je Macy’s, sponzorišu parade koje su se održavale odmah nakon Dana zahvalnosti, koje su predstavljale veliki deo oglašivačkih kampanja pre Božića, a cilj je naravno bio da što veći broj kupaca ode u šoping.

Tradicija kupovine na najveći kupoholičarski dan – Black Friday, se proširila i na Evropu, te i Evropljani sa nestrpljenjem očekuju poslednji petak u novembru i rasprodaje kako bi kupovali po sjajnim popustima i cenama.

Zbog čega se ovaj dan naziva Black Friday?

Amerikanci su ovaj dan velikih rasprodaja nazvali Black Friday, čiji naziv na prvi pogled deluje negativno, no postoji niz dobrih objašnjenja zbog čega baš ovo ime. Naziv potiče iz Filadelfije i povezan je sa povećanom gužvom u saobraćaju, kao i ogromnim redovima u prodavnicama jer kupci za Black Friday žele kupovati po najboljim cenama i iskoristiti sjajne rasprodaje, zbog čega je povećan broj ljudi na ulicama i u prodavnicama. U ovom period prodavnice ostvaruju najbolje profite u godini, a mnogi od njih veruju da je razlog tome upravo Black Friday i odlične rasprodaje koje imaju.

Black Friday – benefiti online kupovine

Online kupovine za vreme Black Friday-a takođe je popularna među kupcima iz prostog razloga - odlične proizvode možete kupiti i od kuće iz udobne fotelje ukoliko niste ljubitelj gužvi u prodavnicama i na vreme rezervisati svoje omiljene artikle. 

Ne propustite Black Friday ponudu i odlične popuste koji vas čekaju u JYSK prodavnicama i na webshopu. Za najnovije informacije prijavite se na JYSK Newsletter. 

PRIJAVITE SE I ŠALJEMO VAM VAUČER OD 500 RSD