Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kako kombinovati stolice u trpezariji

4 načina kako kombinovati stolice u trpezariji

Možda vam je potreban novi set stolica za trpezariju, ali se nerado odvajate od svojih starih? Novi trendovi dopuštaju vam kombinovanje i usklađivanje trpezarijskih stolica, bez obzira na njihovu boju, stil i dizajn. To znači da možete zadržati svoje stare stolice ako ih uskladite sa novim stolicama i stolom.

Evo nekoliko ideja o tome kako uklopiti nove, trendi stolice u svoju trpezariji, bilo da ste isključivo u potrazi za novim ili možda i novim trpezarijskim stolom. Inspirišite se i saznajte kako kombinovati i uskladiti različite dizajne trpezarijskih stolica i stola.

1. Kombinujte nove i stare trpezarijske stolice

Novi trendovi jako se oslanjaju na odstupanje od klasičnog izgleda, trpezarijskog stola sa identičnim stolicama i jasnim izrazom. Oni urezuju put kombinovanju novih i starih trpezarijskih stolica. To možete učiniti na različite načine.

Jedna je mogućnost da kupite novi set stolica sa istim dizajnom kao i stare - bilo da su u istoj ili različitoj boji, pa se poigrate bojama i tako unesete dinamiku u enterijer vaše trpezarije.

2. Dajte svojoj trpezariji novu dimenziju novim stolicama

Ako nemate trpezariji, druga mogućnost bi mogla biti kupovina novih stolica za sto u raznim bojama i materijalima, koje odgovaraju različitim dizajnom, bojama i stilovima. To znači da možete napraviti svoj lični znak na kombinaciji vaših stolica i, ako ste, na primer, raspoloženi za više od jednog modela, možete odabrati mešanje različitih modela. 

4 NAČINA KAKO KOMBINOVATI STOLICE U TRPEZARIJI

3.Trpezarija kao mesto porodičnih okupljanja

Vaš trpezarijski sto ima važnu poziciju, a u mnogim modernim domovima trpezarija je mesto okupljanja porodice. Često u trpezariji porodica sedi, uživa u hrani i razgovara o svakodnevici. Zato ističemo važnost pomnog odabira trpezarijskog nameštaja koji vam odgovara u smislu udobnosti i stila. Taj nameštaj dominira enterijerom trpezarije, stoga je važno stvoriti zajedničku okosnicu između unutrašnjeg uređenja vaše trpezarije i dekora u ostatku vašeg doma.

4. Bojama i materijalima kreirate svoj lični utisak

Novi trendovi takođe dopuštaju mešanje boja - npr. stolica u mentol boji sa recimo klasičnim tamnim drvenim stolicama, bez stvaranja stilske konfuzije. Možete se odmoriti uz klasične, čistije linije, čime ćete svoju trpezariju učiniti ličnijom i jedinstvenijom. Bitno je smisliti stil i uskladiti boje i materijale vaših trpezarijskih stolica. Novi trendovi vam dopuštaju da vaš trpezarijski sto odskače od svega, stvarajući vaš lični utisak u enterijeru vaše trpezarije.

Curry stolica s drvenim nogama

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica