Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Spavaća soba sa krevetom, ormarom i foteljom i hotelsko zvonce

Hotelski luksuz u domu

  • Volite putovanja?

Možemo predvideti vaš pozitivan odgovor na ovo pitanje :) Gotovo da nema osobe koja ne voli da uživa na novim, zanimljivim lokacijama i da upoznaje nove gradove.

  • A volite li da odsednete kao gost u hotelu koji je pripremljen upravo za vaš dolazak?

Mnogi po dolasku na destinaciju jedva čekaju da vide smeštaj koji su rezervisali…

Jedna od čari odsedanja u hotelima je ona mirna atmosfera sobe koja vam pomaže da se opustite i uživate u trenutku. Sobe su uvek vrlo uredne (osim ako se već niste raspakovali), a glavna svrha upravo te urednosti je da vam pomogne da odahnete i zaboravite na sve brige.

Baš kao na putovanjima, i u svakodnevnom životu nam je svima potrebno malo luksuza, čak i ako je naš stan veličine 40 m2 i prepun stvari skupljenih tokom godina. Da biste osetili atmosferu prefinjenosti i luksuza koju osećate kada kao gost odsedate u hotelima, nije nužno da uplatite skupa, višednevna putovanja na udaljenim svetskim destinacijama. Sa samo nekoliko promena možete stvoriti hotelsku atmosferu u vlastitoj spavaćoj sobi i postići dizajn savremene spavaće sobe koja će vas navesti da pomislite da ste u luksuznom odmaralištu.
Evo naših najboljih saveta za stvaranje ekskluzivne sobe sa pravom hotelskom atmosferom u domu.

Izgled hotelske sobe

Postoji razlog zašto su tonovi boja hotelskih soba pažljivo usklađeni. Oni stvaraju smirenu atmosferu, cenjenu od strane mnogih gostiju. Zemljanim tonovima postiže se umirujuća, spa atmosfera koja može pogodovati vašem kvalitetu sna. Sa druge strane, svetle boje mogu povećati količinu energije u sobi.

Sivi prekrivač i sive i bele jastučnice na bračnom krevetu


Pre nego što počnete sa preuređenjem svoje spavaće sobe, dobro razradite plan za uređenje jer će ona biti vaša privatna oaza. Zapamtite da je cilj da ugodite sebi i prema tome stvorite sobu koja odražava vaš ukus i stil.

Postavite duge zavese oko kreveta

Dugim zavesama ćete uokviriti sobu i pomoći u stvaranju intimnije i udobnije atmosfere. Zavese će izdvojiti krevet od ostatka prostorije i učiniti ga privatnijim, čak iako su providne.

Ako vaša spavaća soba nije prostrana, još uvek možete koristiti zavese pri uređenju - samo dodajte veliko ogledalo na jedan od zidova kako bi soba delovala veće i prostranije.
Takođe možete upotrebiti zavese za odvajanje ili prikrivanje udobnog kutka gde se uvek možete opustiti uz knjigu. U svakom slučaju, dugim zavesama možete stvoriti intimnu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi.

Roze zavesa i bračni krevet iza nje
Zavesa AUSTRA 1x140x300 barš. roze
1750,- din/kom
4499,- /kom
UŠTEDA 61%


Kada krenete sa uređenjem i shvatite koliko dekorativnih elemenata postoji u ponudi te kako različite kombinacije boja, tekstura i oblika mogu stvoriti potpuno novu sliku vaše prostorije, možda ćete se susresti sa izazovom kako izabrati ključan i umeren broj dekoracija. Zapamtite: atmosferu hotelske sobe stvara urednost, što znači da je osnova minimalizam i usklađenost.

Pripazite da vas ne ponese šoping-euforija, jer ćete se u tom slučaju kući vratiti sa kesama punim dekoracija, koje ćete želeti da smestite u prostoriju jer im niste mogli odoleti. Na kraju, moguće je da ćete prostoriju pretrpati sa stvarima te nećete postići željeni efekat.
Savetujemo vam da pri planiranju uređenja prvenstveno stvorite viziju prostorije, definišete omiljene boje koje biste kombinovali, ograničite broj dekoracija na određeni broj, te predvidite mesto na koje biste ih smestili. Kada u prostoriju postavite sve planirano, ako uočite da je potrebno, možete prostor upotpuniti sa još nekoliko dodatnih stvari.

Znamo da je ponekad teško biti umeren, pa se nadamo da ćete se pridržavati naših saveta i uspešno stvoriti osećaj luksuza u svom prostoru. :)

Odgovarajuće dekoracije i ukrasni jastuci

Sobu možete vrlo lako upotpuniti, te postići ravnotežu odabirom nekoliko ključnih dekorativnih elemenata vodeći računa o bojama. Preko polovine kreveta prebacite ćebe ili prekrivač u boji koja se slaže sa ostatkom prostorije, posteljinom, jastucima, pa čak i tepihom. Samo jednim dodatkom postići ćete snažan efekat u prostoriji.

Konačno, kombinujte velike jastuke za leđa sa manjim jastucima, kako biste stvorili pravi hotelski izgled. Jastuci dodaju stil i sofisticiranost vašem dizajnu enterijera, a povrh toga pružaju vam udobnost i podršku ako boravite u krevetu čitajući knjigu ili gledajući televizijski program.

Izaberite udoban bade-mantil

Bade-mantili su jedan od najpoznatijih simbola hotela. Bade-mantil je savršen za ušuškati se nakon kupanja, dok se spremate za posao ili kada jednostavno želite da vam je udobno. Izaberite jedan od bade-mantila iz naše ponude i uživajte u hotelskoj atmosferi u svom domu.
 

Saznajte više

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

3 istaknute posteljine novog asortimana

3 istaknute posteljine novog asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Tri različita uređenja spavaće sobe

Tri različita uređenja spavaće sobe