Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Hygge atmosfera u dnevnom boravku sa velikom ugaonom garniturom, jorganom, jastucima i lampama

Hygge garnitura u dnevnom boravku

Bilo da ste imali dug dan na poslu ili imate lenju nedelju, dnevni boravak je obično savršeno mesto za sve. U ovom blogu predstavićemo vam naša tri glavna saveta i trika kako da stvorite hygge atmosferu u dnevnom boravku, u kom je garnitura u centru pažnje.

1: Neka garnitura bude kamen temeljac vašeg dnevnog boravka

U centru pažnje je garnitura. Velika garnitura odmah na prvi pogled poziva vas, vašu porodicu i prijatelje da se osećate prijatno i kreira hygge atmosferu. 

U redu je da vaša garnitura izgleda moderno i da bude ukrašena tekstilom i jastucima tokom dana, ali kada je vreme za opušteno odmaranje, slobodno prenesite jastuke i jorgane iz spavaće sobe za još veću udobnost.

2: Kombinujte boje i materijale

Puno jastuka i jastučnica u različitim bojama i uzorcima
Ukr. jastuk ENGKARSE 45x45 bež
1150,- din/kom
1499,- /kom
UŠTEDA 23%

Način na koji možete svom dnevnom boravku dati poseban izgled je uređenjem i dekorisanjem garniture raznim jastucima - što više, to bolje. Slobodno kombinujte različite boje, materijale i uzorke. Osim što stvara prijatnu atmosferu, pokazuje hrabrost za mešanje različitih boja i možda može nadahnuti vaše goste da učine isto.

3: Ne zaboravite na rasvetu

Jorgan koji se nalazi u uglu garniture, luster, moderna vitrina u crnoj boji

Važna stavka u procesu stvaranja hygge afmosfere je osvetljenje: luster TORSTEIN daje jako i bistro svetlo zbog izloženih sijalica, a moderna podna lampa HUGO može funkcionisati kao svetlo za čitanje u uglu sobe. Takođe, pobrinite se da dodate malo ukrasnog osvetljenja prostoriji, poput lepih i malih mirisnih sveća na stočiću ili na vrhu vaše vitrine. Postavljanje lampica i sveća na različitim visinama može uneti život i pokret u sobu.

Bonus savet: Praktično (i ukrasno) odlaganje

Još jedan predmet koji je često deo dnevnog boravka je vitrina. Možete prikazati svoje najfinije tanjire i čaše, što svakako dodaje prednost vašem stilu ako razmišljate izvan okvira u vezi načina odlaganje. Na primer, svoje omiljeno ćebe možete staviti u lepu korpu ili možda stavite stilski ukras na vrh svojih knjiga. Odlaganje ne mora nužno biti skriveno, ono može poslužiti i u dekorativnu svrhu.

Pročitajte kako stvoriti hygge atmosferu uz pomoć TV komode.

Kako vi stvarate hygge atmosferu u svom dnevnom boravku? Pišite nam u komentarima!

 

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka