Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Žena spava na strani u svetloj sobi

Istaknuti jastuci našeg asortimana

Berit Kristijansen je naša kvalifikovana menadžerka za kategoriju jorgana i jastuka i savršena osoba za optimizaciju udobnosti spavanja.  Berit je pristala da nam otkrije neke od njenih najomiljenijih jastuka iz JYSK asortimana.

„Jako mi se sviđa fleksibilnost proizvoda kao što su naši jastuci podesive visine“, Berit nastavlja: „Kada nekoga uputite da kupi novi jastuk, može biti prilično škakljivo preporučiti mu odgovarajuću visinu i veličinu, jer su lične preferencije važne. Sa jastukom podesive visine, možete isprobati različite veličine i pronaći verziju koja vam više odgovara. "

Drugim rečima: Postoji puno pravila i smernica za pravu veličinu jastuka, ali u konačnici samo vi možete odlučiti šta je za vas. Pa se pitamo - šta ako nema pravilnog i nepravilnog?

Berit odgovara: „Ako ste uglavnom bočni spavači, verovatno vam je potreban jastuk otprilike debeo kolika je udaljenost od uva do vašeg spoljnog ramena. Ako uglavnom spavate na leđima, verovatno vam treba jastuk koji je nizak. Ali jastukom podesive visine možete prilagoditi veličinu jastuka kako vam odgovara. "

Berit dalje objašnjava kako doći do prave veličine jastuka:

"Lako je oblikovati jastuk prema vlastitim željama. Jednostavno otvorite patentni zatvarač i uklonite deo punjenja. Zatim ponovo zatvorite jastuk i isprobate ga nekoliko noći. Generalno preporučujem da spavate sa jastukom do nedelju dana kako biste bili sigurni da je pravi za vas. Naš jastuk LYNGEN odličan je primer koji bih vam preporučila uvek. "

Otkopčan jastuk i punjenje izlazi iz njega

Ako se nakon par noći probudite sa bolovima u vratu, to je znak da ste uklonili previše ili premalo punjenja. Popravak je jednostavan:

"Ako se jastuk spusti, vratite deo punjenja i obrnuto - ako vam je previsoko, uklonite još. Nakon nedelju dana sa velikom udobnošću spavanja, punjenje možete koristiti za nešto drugo ili ga baciti i možete uživati ​​u udobnosti jastuka koji je pravi za vas “, rezimira Berit.

Podesivi konturni jastuk

Mnogi više vole konturni jastuk koji prati oblik vašeg vrata. Berit naglašava prednosti konturnog jastuka: „Konturni jastuk viši je na bočnim stranama nego na sredini. I obično nema istu visinu na obe strane, tako da možete okrenuti onu koja vam više odgovara. WELLPUR konturni jastuk HUSNES može se još više podesiti.

Ima 3 sloja koja se mogu pojedinačno ukloniti. Postoji zaista velika mogućnost da ćete pronaći tačno onu veličinu koja vam odgovara ”, završava sa osmehom.


U JYSKu je lako vratiti ili zameniti proizvod ako se predomislite: dobijate neograničen povraćaj bez vremenskog ograničenja, a možete vratiti i proizvode kupljene u našem webshopu.

Pročitajte više o našim pravilima povraćaja

 

Saznajte više

Vodič za jastuke

Vodič za jastuke

Odličan jorgan i jastuk prave veliku razliku

Odličan jorgan i jastuk prave veliku razliku

Pažljivo birajte jorgan i jastuk

Pažljivo birajte jorgan i jastuk

Kako izabrati jastuk za bolove u vratu

Kako izabrati jastuk za bolove u vratu