Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Žena iznajmljuje sobu, daje ključ

Kako urediti stan za iznajmljivanje

Kada odlučite da iznajmljujete sobu ili stan za ljude koji dolaze na odmor, bitno je da razmislite i o tome kako privući potencijalne stanare. Sledeća stavka nakon lokacije, lokacije, lokacije je enterijer koji vam može puno pomoći ili odmoći. Ova lista saveta će vam pomoći u odabiru dekora koji će se svideti i vama i vašim gostima:

Kako iznajmiti dom za odmor

1. Očistite prostor i otklonite bilo kakav nered

Ništa ne izgleda tako neprivlačno kao prljavština i nered. Pre nego što uslikate stan i primite goste, obavezno pređite stan usisivačem i rasčistite nered. Pobrinite se da vaši gosti imaju dovoljno mesta za svoje stvari i da su sve vaše stvari odložene na sigurnom. Pročitajte naše najbolje savete za uredan dom

2. Kreirajte privlačan dekor

Ako su vaši zidovi beli i deluju vam dosadno, ne očajavajte. Lako je dodati malo boje koristeći slike i postere u modernim ramovima.   

Ukoliko nemate puno prostora, koristite ogledala kako bi soba izgledala veće. Ogledala možete koristiti i funkcionalno i kao deo dekoracije.

3. Osvetlite svoj prostor

Osvetljenje igra veliku ulogu i može napraviti značajnu promenu u prostoriji, ali koliko svetlosti je potrebno i gde bi trebalo postaviti lampe? 

Lusteri mogu biti odlično rešenje. Koristite ih kao rezervu - luster možete ugasiti kada vam nije potreban - a dodajte stone ili podne lampe tamo gde želite da bude fokus. Lampe je najbitnije postaviti pored kreveta, iznad trpezarijskog stola, ali slobodno dodajte i lampe ili sijalice čija je jedina uloga da stvore malo hygge efekta. Lampe koje rade na baterije su sjajne za ovu vrstu dekora jer ih možete postaviti bilo gde, bez da obraćate pažnju na to gde je najbliža utičnica.   

4. Obratite pažnju na prostor za odlaganje

Kada putujete negde, često ponesete dosta stvari koje nemaju svoje mesto. Zbog toga, pobrinite se da prilikom iznajmljivanja sobe ili stana, obezbedite dovoljno mesta za odlaganje ovakvih stvari. Ormar ne mora biti preveliki, ali trebalo bi da ima i par polica i par vešalica. Ukoliko nema dovoljno prostora, možete razmisliti i o stalku za odeću sa donjom policom za obuću. 

Razmislite o vodičima, mapama i promotivnim flajerima koji su potrebni ljudima koji su na odmoru. Obezbedite police za pasoše, naočare i slične stvari - kako bi sve bilo na svom mestu. 


Multifunkcionalan nameštaj je veoma praktičan kada je u pitanju stan za izdavanje. Ne zaboravite da komad nameštaja koji je namanjen za jednu stvar lako može biti korišćen i za nešto drugo - npr. tabure koji ima prostor za odlaganje. 

 Ako želite dodatnu sigurnost za svoje stvari, razmislite o zaštitama za dušeke i plastificiranim stolnjacima za trpezarijski sto. Napravite nekoliko dobrih fotki vašeg stana i spremni ste!

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija