Ramovi za slike i fotografije - Odlična ponuda

Ramovi za slike su interesantan i povoljan način za ulepšavanje svakog zida, polica ili komoda. Možete ih koristiti kao čisto dekorativne artikle, sa slikama na kojima se nalaze zanimljivi citati ili predeli, a možete ih koristiti i za sebi drage uspomene te ulepšati dnevnu sobu, spavaću sobu ili svoj radni kutak. U JYSKu možete pronaći ramove za fotografije različitih dimenzija, boja i oblika, sa ili bez paspartua. Neki od modela ramova za slike koje imamo u ponudi jesu 10x15cm, 13x18, 15x21, 18x24, 21x30, 30x40, 40x50, 50x70, 60x90cm. Rezervišite ramove koji vam se dopadaju i preuzmite ih u izabranoj JYSK prodavnici ili poručite online i izaberite dostavu na kućnu adresu.

Tamni ili svetli ramovi za slike

Materijal i boja na ramu za slike mogu promeniti ukupan izgled - kako u sobi, tako i na samoj slici. Slika tamnih tonova dobro će se uklopiti u okvir sa belim ili neutralnim drvenim okvirom, dok je motiv svetlih tonova istaknut i dobro upotpunjen tamnim ili crnim ramom. Takođe možete da kupite bele ili okvire u boji drveta koje ćete zatim obojiti u određenu boju. Ovo će vašu postavku učiniti još ličnijom i kreativnijom.

Ideje za odabir slika

Mnogi od naših ramova za fotografije sadrže živopisne slike, uzbudljive motive i inspirativne citate. Ako to ne odgovara vašem ukusu, možete ih lako zameniti. Foto zid je veoma moderan poslednjih godina. Omogućava kreativno izražavanje, a možete kombinovati i slagati lične fotografije, postere sa citatima i druge slike koje vam se dopadaju - na vama je. Potrebno je samo da imate zid sa dovoljno prostora u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, dečjoj sobi, predsoblju ili gde god se uklapa u vaš dom.