Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Naručite proizvode do 14. decembra kako biste ostvarili dostavu pre Nove godine.

Kampujte u svojoj bašti

Kampujte u svojoj bašti

Ovih dana teško je znati da li ćemo moći negde na godišnji odmor, ali ako volite da kampujete, zapravo ne morate nigde ići - sve dok imate baštu ili dvorište. Čak i ako se vaše kampovanje odvija u dvorištu, vaša deca će zasigurno uživati u avanturi na otvorenom: ušuškani u toplu vreću za spavanje, čitanje uz lampu, doručak kao na pikniku. Treba vam samo nekoliko osnovnih stvari poput dušeka na naduvavanje i pumpe i spremni ste za jednostavno kampovanje u dvorištu.

Obavezna oprema

Čak i ako ne budete kampovali tokom kišnih dana, ipak je dobra ideja da pronađete vodootporni šator sa vodootpornim prelazima.

Zatim, ako želite da budete sigurni da ćete svi moći dobro da se naspavate, ako ste u bašti ili ste blizu kuće, možete poneti jorgan, ali ako želite pravo iskustvo kampovanja, topla vreća za spavanje je neizostavna. Možda vam bude dovoljno i ćebe - u vreći za spavanje može biti prevruće ujutro ako sunčevi zraci udaraju u šator. Pripazite da svi imaju udobnu prostirku ili dušek na naduvavanje. 


Zabavno vreme na otvorenom

Uz vatru, večera nije problem: ponesite kobasice, malo hleba i nekoliko dugih štapova i voila: Večera je poslužena. Fenjeri, solarne lampe i baterijske lampe doprinose lepoj atmosferi i svi će se sigurno dobro zabaviti.

Doručak na piknik ćebetu na jutarnjem suncu zvuči neverovatno i lako ga je pripremiti. Čak i ako je kuhinja ili trpezarija udaljena samo nekoliko minuta, spakujte torbu sa svim što vam treba za rustikalni doručak.

 

Zabavite se i uživajte u avanturi kampovanja u sopstvenom dvorištu!

 

Saznajte više

Ideje za baštensku rasvetu koja će vam osvetliti noći

Ideje za uređenje bašte koje će produžiti leto

Popis za piknik: Sve što vam je potrebno za uspešan piknik

Povežite se sa prirodom

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.