Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Luksuz u spavaćoj sobi

Luksuz u spavaćoj sobi

Svima nam je ponekad potrebna pauza od sivila svakodnevice. Rešenje može biti vrlo jednostavno, poput seta posteljine: Zamislite sebe u umirujućoj, otmenoj hotelskoj sobi sa spuštenim roletnama i savršenim krevetom. Čeka vas 8 sati sna i ukusan doručak ujutru. Naša linija proizvoda SCANDINAVIAN SENSE pleni luksuznim izgledom i izbor je koji stvara dobar osećaj.

Elegantna spavaća soba umirujućeg nordijskog izgleda i krevet sa posteljinom boje peska


Usporite i ušuškajte se

Mirne boje i lagani uzorci nspirišu vas da se isključite, opustite i prepustite se sadašnjosti.

Mekane SCANDINAVIAN SENSE  posteljine napravljene od 51% recikliranog poliestera i 49% pamučnog satena dopuštaju vam da spavate sa stilom. Sve posteljine su sertifikovane u skladu sa  Global Recycled Standardom (GRS).

Žuta posteljina od Mirne boje i lagani uzroci inspirišu vas da se isključite, opustite i prepustite se Žuta posteljina napravljena od 51% recikliranog poliestera i 49% pamučnog satena u spavaćoj sobi betonskih zidova

 

Izbor koji stvara dobar osećaj

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji izbor. Kada izaberete SCANDINAVIAN SENSE, birate visok kvalitet, prelep dizajn i poštovanje prema prirodi i ljudima.

Reciklirani materijali igraju bitnu ulogu u SCANDINAVIAN SENSE liniji. Inovativni procesi pretvaraju plastične flaše i ostatke od proizvodnje pamuka u predivo za nove proizvode. Kako bismo obezbedili što bolji kvalitet, reciklirana prediva su mešana sa novim. Na ovaj način, materijali koji bi završili kao otpad dobijaju nov život, u korist okoline i potrošača. 

Jastuk i jorgan u luksuznoj posteljini petrol plave i boje peska

Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije je inspirisan skandinavskom prirodom i jednostavnim životom. Blage boje, suptilni uzorci i sirovi materijali odabrani uz brigu o prirodi čine ovu liniju proizvoda savršenom za stvaranje osećaja mira i spokoja u vašem domu. 

Gomila posteljina u žutoj, petrol plavoj i boji peska

 

Global Recycled Standard

Proizvodi koji imaju Global Recycled Standard (GRS) oznaku su verifikovani da sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji recikliranog. Materijali korišćeni za proizvode sa GRS oznakom se takođe prate tokom celog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost sa društvenim i ekološkim praksama i hemijskim ograničenjima.

SCANDINAVIAN SENSE setovi posteljina nose GRS oznaku. Štaviše, svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom su sertifikovani u standardu sa Standardom 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svetska zdravstvena oznaka za tekstil.

Kolekcija je dostupna online od 4. januara 2021. i u našim prodavnicama od 22. januara.

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju luksuznih peškira i prostirki za kupatilo.

Saznajte više

3 istaknute posteljine novog asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Hotelski luksuz u domu

Tri različita uređenja spavaće sobe

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.