Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Jastuci, ćebe, fenjeri i kućni dekor u rustikalnom i romantičnom dizajnu

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje romantično i rustikalno

Romantičan i rustikalan dodir igra glavnu ulogu u novoj kolekciji Nordic Mood, koja kasno leto dočekuje novim proizvodima inspirisanim prirodom.

Postoji nešto čarobno u zalasku sunca, u zagrljaju toplih boja i poslednjim zracima sunca dok uživate u trenutku. Isti osećaj povezanosti sa prirodom srž je nove kolekcije Nordic Mood.


Sa novom kolekcijom možete stvoriti romantiku, pomoću naših novih cvetova PER. Oblikovani su od krutog papira u zagasitim bojama, odnosno narandžastoj, ljubičastoj i roze. Predstavljaju jednostavan i povoljan način da domu dodate malo nežnosti.


“PER je naš novi papirnati cvet, za koji vidimo da će biti vrlo popularan. Ima neverovatan broj finih detalja i dolazi u narandžastoj, ljubičastoj i roze boji, tako da možete napraviti celi buket ili ga izložiti samostalno, ako preferirate jednostavan dekor. Stabljika izrađena od metala takođe se može savijati u razne oblike kako biste cvet mogli da smestite kako vam odgovara”, kaže Tina Niman, Menadžerka kategorije u JYSKu.


Zagasite nijanse vidljive su i na novom ukrasnom jastuku BANKSIA, koji zajedno sa jednostavnim jastukom GULDBLOMME vašem domu može dati romantičan i topao osećaj uz boje iz prirode.


Udahnite život svom kauču, fotelji ili klupi uz pomoć višebojnog ukrasnog jastuka BANKSIA.

Unesite boje prirode i jeseni u svoj dom

Nova kolekcija Nordic Mood inspirisana je unošenjem osećaja prirode u uređenje doma.

“Želeli smo da stvorimo kolekciju koja bi mogla očuvati osećaj prirode i uneti ga u dom, gde ćemo opet provoditi većinu vremena čim zahladni napolju. Ovde vidimo novu vazu TERJE izrađenu od prirodnih materijala, koja se savršeno uklapa sa novom visokom veštačkom biljkom TRISTAN“, kaže Tina Niman.

Drveni fenjer i korpa od pruća sa veštačkom zelenom biljkom
Saksija TERJE Ø25xV22cm natur
2000,- din/kom
2699,- /kom
UŠTEDA 26%


Fenjer GUNNAR od tamnog drveta može se zajedno sa svećom koristiti na otvorenom u toplim kasnim letnjim večerima ili za stvaranje rustikalne romantike u dnevnoj sobi.


Stočić za kafu ćete lako ukrasiti činijom KNUT od morske trave ili drvenim poslužavnikom GERNER, koji možete kombinovati sa mirišljavom svećom JENS, kako biste ove jeseni uneli prijatan i romantičan osećaj u unutrašnjost vašeg doma.

Nova kolekcija je dostupna od 12. jula u JYSK prodavnicama i online na JYSK.rs 

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

Kako čistiti zavese i roletne?