Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Maslinasto zelena trpezarijska stolica, bež trpezarijska stolica i stolica boje breskve

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom

Srce svakog doma je prostor gde provodimo većinu vremena zajedno – a trpezarija je važan deo toga. Od brzog doručka i lagane večere u našem užurbanom svakodnevnom životu, do zajedničkih obroka i druženja sa prijateljima i porodicom, trpezarija je mesto gde se odvijaju neki od naših najdragocenijih zajedničkih trenutaka u životu. To takođe znači da je pravilno postavljanje trpezarije – za potrebe i preferencije vas i vaše porodice – još važnije.

Pomešajte nekoliko boja raznovrsne trpezarijske stolice i imate jednu od najboljih opcija da poboljšate i obnovite svoju trpezariju. Kao važan deo udobnosti i ukupne estetike vašeg trpezarijskog prostora, trpezarijska stolica je ključna u oblikovanju atmosfere i ambijenta vašeg doma.

Istaknite svoju ličnost raznobojnim stolicama

Ove raznobojne trpezarijske stolice sa svojim minimalističkim oblikom unose dašak minimalističke elegancije i razigranosti u vaš dom. Njihov blag izgled i ergonomski dizajn čine vaš prostor za ručavanje prijatnim prostorom za provođenje vremena, dok njihova suptilna, ali upadljiva raznolikost boja dodaje malo ličnosti vašem dekoru. Bez obzira da li vas privlači spokojna smirenost pastelnih nijansi ili nežna toplina zemljanih tonova, ove stolice nude širok spektar izbora da prikažete svoj stil i učinite vaš trpezarijski prostor zaista vašim.

BISTRUP trpezarijska stolica

Pepeljasto roze, breskva, boja kajsije - postoji više termina koji se odnose na ovu nijansu nežne ružičaste boje. Bez obzira na to koji biste termin upotrebili, BISTRUP trpezarijska stolica u ovoj boji će sigurno uneti malo radosti i otkačenosti u vašu trpezariju. 

Tamnoplave stolice mekanog, organskog oblika

BISTRUP trpezarijska stolica tamno plave boje i EJSTRUP trpezarijska stolica jarko plave boje savršeno prikazuju kako se tamnije nijanse plave lepo uklapaju u različite domove. Obe stolice donose predivne, živahne nijanse plave koje se odlično uklapaju u blage, svetle enterijere. Stolice su takođe odličan dodatak živahnim domovima koji koriste upečatljive boje kao pravilo, a ne kao izuzetak. 

Ostanite prizemljeni uz maslinasto zelenu

Kada su u pitanju šarene stolice, postoje oni koji preferiraju jarke i živahne nijanse, a ima i onih koje više vole mirnije i prigušenije. Maslinasto zelena je dugo bila percipirana kao zrela i sofisticirana nijansa tamnozelene. Takve nijanse su savršene za dodavanje boje vašem domu bez ugrožavanja vašeg stila enterijera, ako više volite prostor kojim dominiraju bela, crna ili nijanse sive.

Svetle i žive nijanse bež i boje peska

Čini se da su bež nijanse večno popularne - i to sa dobrim razlogom. Trpezarijske stolice u svetlim bež ili peščanim bojama su oslonac mnogih domova jer dopunjuju širok spektar stilova enterijera bez da su previše dramatične ili upadljive. Ako tražite trpezarijsku stolicu koja savršeno odgovara vašem domu, trpezarijske stolice BISTRUP i EJSTRUP u bež boji i boji peska mogu biti pravi izbor za vas.

Kada su u pitanju raznobojne trpezarijske stolice, BISTRUP i EJSTRUP su odličan izbor za oživljavanje vaše trpezarije kroz unošenje boja, kao i unošenje radosti u vaš dom. Za još raznobojnih stolica, pogledajte JONSTRUP trpezarijsku stolicu koja takođe dolazi u više različitih boja.

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica