Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Sto dekoracijama i ruke u obliku srca

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Dan Zaljubljenih ne mora nužno biti dan prepun čokolade ili ruža. Ako želite provesti vreme sa svojom boljom polovinom, možete to učiniti i na jednostavniji način.

Pretvorite svoj dom u spa

Kupka je savršena metoda ako želite da provedete vreme sa svojim partnerom, a ne želite potrošiti preveliku količinu novca. Počastite se luksuzom za koji ste inače prezauzeti u svom svakodnevnom životu. Provedite vreme sa partnerom u kadi i razmislite o masaži - vaša bolja polovina će sigurno uživati u tome. Za dodatni hygge doživljaj, postavite mirišljavo ulje i pretvorite prostoriju u spa.


Ako želite da imate osećaj kao da ste u pravom spa centru, kupite prijatan bade mantil i par udobnih papuča.

Stvorite savršenu atmosferu uz pomoć kućnog bioskopa

Pripremite svojoj boljoj polovini najdraži film i ušuškajte se ispod toplog jorgana. Naravno, uz vas neka budu i kokice. Ovo je jedno od najboljih rešenja ako želite proslaviti Dan Zaljubljenih, ali ne želite da od tog dana pravite nešto preterano veliko. Kako bi ovo veče bilo još posebnije, postavite dušek na naduvavanje u dnevnu sobu te se ušuškajte uz par jastuka i jorgana. 


Nikako nemojte zaboraviti grickalice – dobar film zahteva veliku količinu hrane. Pobrinite se da kupite najdraže slatkiše i poslužite ih u zanimljivim činijicama

Sa večerom nikada ne možete da pogrešite

Naravno da je lepo jesti u otmenom restoranu, ali ostati kod kuće i napraviti prelepu večeru je nekada i bolje. Na taj način pokazujete svom partneru da ste uložili i volje i energije u to posebno veče. Ako niste naročito dobri u kuvanju, ne brinite! Samo prekrasno postavljen sto vam već donosi mnogo bodova u očima vašeg partnera.

Tanjiri i staklene čaše na drvenoj površini


Postavite vazu na sto (uz lepo cveće) i uz nju posložite dekorativne tanjire i čaše – takođe ne zaboravite na romantične sveće! Partner će vam zasigurno biti zahvalan.

Srećan Dan Zaljubljenih!

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni