Dekorativne korpe za odlaganje

U JYSKu pronađite ukrasne korpe sa ili bez poklopca koje dolaze u setu ili pojedinačno. Odlično su rešenje za odlaganje sitnica kao što su ključevi, novčanici i slično. Ove korpe su praktičan dodatak vašim policama za knjige ili drugim komodama. Dodajte korpu na policu i u nju smestite sitnice koje ne želite da vam stalno budu na oku. Naše korpe izrađene su od raznih materijala - od pruća, metala, bambusa, tkanine i drveta. Izmerite prostor gde planirate da držite korpe i pronađite model koji vam najviše odgovara kako estetski tako i funkcionalno. Iskoristite Click & Collect opciju, rezervišite sve korpe koje želite online i preuzmite ih u JYSK prodavnici. Ukoliko ne ispune vaša očekivanja, lako ih možete zameniti ili vratiti u JYSK prodavnicama.

Korpe kao rešenje za odlaganje igračaka

Soba u kojoj nered najlakše nastane se čini da je svakako dečja soba. Rešenje mogu biti korpe i kutije koje će omogućiti praktičnu organizaciju igračaka tako da svaka igračka ima svoje mesto u određenoj kutiji. Na ovaj način će dete lakše pronaći igračku koju želi, a kada nered nastane ovakva organizacija olakšava proces sređivanja. Istražite naše korpe od pletiva, tkanine ili drveta i osmislite na koji način bi bilo najbolje da organizujete ovu sobu tako da maksimizirate raspoloživi prostor.
 

Pronađite korpe koje će se uklopiti u stil dečje sobe, a u isto vreme pružiti funkcionalnost koja vam je potrebna. Nekada se desi da koliko god dobro planirali kupovinu, izmerili raspoloživi prostor, kupljena korpa ili kutija jednostavno ne odgovaraju. Zbog toga ne morate brinuti, jer u JYSKu možete vratiti ili zameniti proizvod bez vremenskog ograničenja. Želimo da naši proizvodi ulepšavaju vaš dom čineći ga u isto vreme praktičnijim i funkcionalnijim.