Ogledala - odlični modeli po povoljnim cenama

Ogledalo osim svoje praktične funkcije, u prostoru ima i estetsku ulogu, te u zavisnosti od modela koji izaberete lako možete ulepšati enterijer. Bilo da je reč o jednostavnom modelu ogledala sa belim ramom, ili pak o modelu sa zlatnim ili srebrnim ramom, ogledalo će sa sigurnošću proširiti izgled vašeg doma i dati mu posebnu dubinu. Nakon što izaberete odgovarajući model, obratite pažnju na koji ga zid postavljate, kako bi reflektovalo najlepšu stranu vašeg doma. U JYSK asortimanu možete pronaći setove ogledala, zidna ogledala kao i podna/samostojeća ogledala različitih dimenzija - 40x160cm, 70x90cm, 78x180cm, pravouganog, okruglog ili kockastog oblika – u nekoliko različitih boja.

Ogledalo kao deo enterijera

Uz nekoliko jednostavnih saveta za dizajn enterijera, ogledala mogu pomoći u stvaranju ličnog i jedinstvenog životnog stila. Dobro poznata prednost upotrebe ogledala u dekoru je ta što daju veći osećaj prostora, a istovremeno odbijaju svetlost, tako da će vaše sobe izgledati i veće i svetlije. Zato razmislite o ogledalima u dekoru svih prostorija u domu - takođe sobama poput dnevne sobe i kuhinje, gde ogledalo obično ne biste pronašli.

Ogledalo kao deo dekoracije

Stvorite jedinstven i moderan izgled koristeći ogledala kao ukrasne elemente. Napravite mozaik sa ogledalima koja su okačena samolepljivom trakom. Napravite svoje kozmetičko ogledalo tako što ćete postaviti manju lampu iznad ogledala ili na obe strane. Ovo će biti hit u sobi za mlade ili u hodniku, gde vam je često potrebno da možda samo proverite frizuru ili šminku.

Dom ispunjen bojama

Ogledala u različitim bojama, nijansama i oblicima daju vam priliku da ukrasite dom i dodate malo ličnosti. Nebitno da li preferirate crna, zlatna, siva, natur, bela ili srebrna ogledala, u ponudi imamo nešto za vas.