Privatnost korisnika i poverljivost podataka u JYSKu

Dobra politika marketinga

Trudimo se da poštujemo sve važeće zakone i pravila. To znači da naše Novosti šaljemo samo onim korisnicma koji su se prijavili. Ako ste primili Novosti iz JYSKa, a niste se prijavili to može da znači da je neka osoba vama prosledila naše Novosti. Ako to ipak nije slučaj, onda se radi o grešci i izvinjavamo se. Pošaljite nam mail na korisnickasluzba@jysk.com i odjavićemo vas. Takođe, možete da se odjavite i putem linka koji ćete pronaći na dnu naših Novosti.

Vaši korisnički podaci su zaštićeni

U bazi podataka na zaštićenom serveru čuvamo vaše ime, broj telefona i vašu e-mail adresu. Samo administratori u JYSKu imaju pristup vašim podacima.
Takođe, garantujemo da vašu e-mail adresu nećemo prodavati ili prosleđivati drugim kompanijama.

Newsletter je HTML formatu

JYSK Newsletter je u HTML formatu. To znači da sadrži slike, grafike i oblikovan tekst. Ako želite da vidite ovaj sadržaj, vaš e-mail mora da bude podešen tako da prikazuje HTML sadržaje. Ako vam se prikazuje samo tekst, nećete moći da vidite sadržaj našeg newslettera. U tom slučaju možete da kliknete na link koji se nalazi na vrhu newslettera i tako ćete moći da vidite sadržaj na webu. 

Kada se prijavite na JYSK Newsletter na vašu e-mail adresu dobijaćete od 1 do 3 newslettera nedeljno. Na jednostavan način možete se odjaviti u bilo koje vreme putem linka u newsletteru.
Newsletter sadrži aktuelne ponude, novosti, letke, kataloge kao i informacije o trenutnim kampanjama.
Pored navedenog, na vašu e-mail adresu dobijaćete servisne poruke kao i informacije koje slede nakon izvršene kupovine na JYSK.rs.

Pitanja, žalbe i predlozi

Ako imate bilo kakva pitanja, žalbe ili predloge u vezi JYSKmaila, molimo vas da se javite na korisničku službu: korisnickasluzba@jysk.com.