Radna sredina

JYSK je internacionalno preduzeće koje je u svakodnevnom kontaktu sa hiljadama kupaca i radnika. To sa sobom nosi veliku odgovornost. 

Kao poslodavac, firma JYSK preuzima odgovornost za fizičke i socijalne karakteristike radne sredine u kojoj naši radnici rade. Ta odgovornost dolazi prirodno, u sklopu odgovornosti svakog JYSK-ovog rukovodioca.Mi neprestano poboljšavamo stanje u o objektima u kojima se nalaze naše prodavnice i skladišta kako bismo bili sigurni da su našim radnicima dostupni svi potrebni alati. Svaki radnik prolazi trening u kojem nauči tehnike pravilnog rukovanja robom i svakom su radniku dostupna pomoćna i zaštitna sredstva koja su važna za obavljanje njegovog posla.

U JYSK-u želimo da imamo najbolju moguću radnu sredinu. JYSK values su temelj zdrave društvene sredine u svakodnevnom životu. Redovno sprovodimo istraživanja o zadovoljstvu radnika.

Kupujemo ogromne količine proizvoda od dobavljača širom sveta i naši postupci imaju uticaj na životnu sredinu. U maloprodaji želimo da pokažemo da prihvatamo odgovornost za društvena pitanja, a isto očekujemo i od naših dobavljača. Ovde možete da pročitate više o društvenim odgovornostima kompanije JYSK.

Da li ste znali da smo mi u JYSK-u u velikoj meri fokusirani na radnu sredinu?