Jorgani sa prirodnim punjenjem za kvalitetan san

JYSK nudi jorgane sa prirodnim punjenjem koji su optimalan izbor za sve one koji cene kvalitet i udobnost. Prirodno punjenje doprinosi prozračnosti tkanine, stvarajući idealno okruženje za miran san. Naši jorgani sa prirodnim punjenjem su pažljivo dizajnirani kako bi odgovarali različitim klimatskim uslovima, zahvaljujući svojoj sposobnosti da regulišu temperaturu i vlažnost. Pored toga, njihova nežna tekstura i lakoća pružaju osećaj obavijanja koji dodatno unapređuje iskustvo spavanja. Vaš izbor za san bez kompromisa.

2 proizvodi
  2 proizvodi

  Prirodno punilo - Razni

  Jorgan 1000g SUNNDAL hladan 135x200
  4000,- din/kom
  5499,- /kom
  UŠTEDA 27%
  basic
  Jorgan 600g LIABERGET hladan 135x200
  5500,- din/kom
  7999,- /kom
  UŠTEDA 31%
  plus

  Važnost jorgana sa prirodnim punjenjem

  Jorgani sa prirodnim punjenjem iz našeg asortimana omogućavaju vam da personalizujete svoje spavaće okruženje. Letnji jorgani sa prirodnim punjenjem idealni su za toplije mesece, pružajući lagano prekrivanje. Pored toga, važno je uzeti u obzir i stepen izolacije prilikom odabira jorgana. Naši jorgani sa prirodnim punjenjem kategorisani su kao 'hladni', što ih čini optimalnim izborom za osobe koje preferiraju hladnije uslove za spavanje. Bez obzira na vaše specifične potrebe, naša paleta jorgana sa prirodnim punjenjem omogućava vam da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

  Održavanje jorgana sa prirodnim punjenjem

  Da biste očuvali svoj jorgan u najboljem stanju, preporučuje se redovno provetravanje na svežem vazduhu. Ovaj korak ne samo da će održati vaš jorgan svežim, već će takođe pomoći u očuvanju njegovih prirodnih karakteristika. U slučaju potrebe za pranjem, uvek se posavetujte sa etiketom na kojoj se nalaze uputstva za pranje i sledite ih. Budući da prirodni materijali zahtevaju posebnu pažnju, važno je poštovati preporuke proizvođača. Dodatno, pravilno skladištenje jorgana tokom perioda kada nije u upotrebi može značajno produžiti njegov vek trajanja. Stručnjaci iz JYSKa su vam uvek na raspolaganju sa savetima i preporukama kako biste maksimalno iskoristili prednosti svog jorgana sa prirodnim punjenjem.