Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

HENNE kutija za odlaganje u koju stanu 3 bicikla

3 rešenja za spoljno odlaganje koja pruža sanduk za jastuke

Datum:

Kategorija: Bašta

Baštenski jastuci, pištolji na vodu, svetiljke, ležaljke, ljuljaške, baštenski alat, roštilj - gde sve ovo odlažete kada se ne koristi, tokom zime ili kada pada kiša?

Kutija za odlaganje idealno je rešenje ako ste ograničeni prostorom. HENNE sanduci za odlaganje manji su od tipične baštenske šupe, ali su ujedno i veoma prostrani.


1. Nađite čvrsto rešenje za odlaganje baštenskog alata

HENNE sanduci za odlaganje dobro će čuvati vaše stvari. One su čvrste i mogu izdržati bilo koje vreme. Dvostruki paneli ojačani rebrima daju kutijama veliku čvrstoću, a ugrađena ventilacija omogućava provetravanje čime se sprečava kondenzacija. 


HENNE ​​kutije za odlaganje ne zahtevaju održavanje, izgledaju kao da su od drveta, a tokom vremena neće izbledeti.

Jeste li veliki ljubitelj praktičnih rešenja u vašoj bašti? Pogledajte kako je ovaj lounge set sklopiv u tren oka!


Možete otvoriti gornji ili prednji deo radi lakšeg pristupa vašim stvarima, a sa mehanizmom za otvaranje u jednom pokretu otvorite i poklopac i vrata sanduka. Ako koristite kutiju za odlaganje za vrednije predmete poput bicikla ili alata, možete ih zaključati katancem za dodatnu sigurnost. 

2. Odlaganje je multifunkcionalno

HENNE ​​kutije za skladištenje lako se montiraju pomoću uobičajenih alata, a ne samo da su idealne za vašu baštu, već će se lako uklopiti i na vaše potkrovlje, u podrum ili bilo gde drugde gde želite zadržati svoje stvari na suvom i sigurnom. 

Displaying 0 - 0 of 0

3. Prilagodite spoljno odlaganje svojim potrebama

Ako tražite spoljašnje rešenje za odlaganje, takođe uzmite u obzir i seriju kutija za pohranu RAVED. Kutije RAVED imaju iste prednosti kao i HENNE, a povrh toga možete ih obojiti u bilo koju drugu boju koja vam odgovara i uklapa se u vaš eksterijer. Dugotrajne su i savremenog su izgleda jer izgledaju kao drveno spremište. Prag je nagnut radi lakšeg unošenja npr. kosilice, a za dodatnu sigurnost ovaj spremnik možete zaključati katancem.

Displaying 0 - 0 of 0