Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Žuto sivi dnevni boravak sa sivim dvosedom i žutim tabureom te žutom saksijom za cveće

Boje godine - 2021.

Datum:

Kategorija: Razno

Ove godine boja godine nije samo jedna, već su u pitanju dve boje: Boje se zovu "Ultimate Gray" - praktična i čvrsta siva i "Illuminating" - topla i radosna žuta.

Stručnjaci iz američke kompanije Pantone svake godine najavljuju boju naredne godine. Njihov izbor postaju najpopularnije i trendi boje i velika su inspiracija za dizajnere širom sveta.

Ovogodišnjim uparivanjem boja, Pantone nam šalje poruku "snage i nade koja je i trajna i uzdižuća".

Vaš dom će odisati svežinom dinamične kombinacije jake, umirujuće sive te vesele, živopisne žute boje. Siva boja je klasik koju možete pronaći i u nameštaju i u dekoracijama.

 

 

Žutu boju češće ćete naći među tekstilima, poput posteljina, stolnjaka, dok se u dekoraciji ogleda kao zlatna, poput raznih svećnjaka, vaza i ukrasa.

 

Možete koristiti i samo jednu boju, no ovako je puno zanimljivije i razigranije. Obe boje su vrlo moćne odvojeno, a posebno zajedno.

Stvorite sivo-žuti dnevni boravak 

Ako želite igrati na sigurno, upotrebite sivu boju kao podlogu, a žutu ubacite kroz male dodatke radosti u dnevnom boravku ili trpezariji: sivu sofu upotpunite žutim jastucima ili smestite sive trpezarijske stolice za sto sa žutim stolnjakom.

Žuta je boja svetlosti, a postojana siva govori više o snazi. Kombinacija boja naglašava kako možemo međusobno izvući ono najbolje i podržati se, baš kao što to čine siva i žuta. Podsetnik koji nam svima treba s vremena na vreme.

Izvor

https://www.pantone.com/uk/en/color-of-the-year-2021