Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Crna gejmerska stolica sa LED svetlom

Crna gejmerska stolica sa LED svetlima

LEGEND RANUM crna gejming stolica san je svakog igrača - vaša igra popraćena je LED lampicama u bojama kojima možete upravljati. RANUM ima puno svetlosnih efekata - ali stvoren je za gejmere koji zahtevaju i visok kvalitet svoje gejming opreme.

Neka bude svetlo - sa gejming stolicom RANUM

Uz pomoć RANUM stolice možete kontrolisati nivo osvetljenja vašeg okruženja i prilagoditi boje. Gejming stolica ima svetla punog spektra kojima se lako upravlja daljinskim upravljačem.


Postavite stolicu da odgovara vašem enterijeru ili stvorite novu atmosferu po vašem ukusu uz pomoć odabira boja. Takođe možete kontrolisati brzinu i svetlost svih efekata i boja. Isključite sva svetla kad je vreme za odjavu.

Jednostavno povezivanje i prostor za odlaganje

Gejming stolici RANUM potrebna je struja. Stolicu možete lako povezati priloženim USB-A kablom (dimenzija 1,3 metra) na uređaje sa USB-priključkom. Možete je spojiti na računar ili AC adapter - izbor smo prepustili vama. Preporučujemo upotrebu prenosnog punjača (nije uključen) i stavljanje u prostor za odlaganje ispod sedišta. Prostor za power bank/prenosni punjač iznosi 18 cm dubine x 10 širine x 3 cm visine. To je dovoljno prostora za skoro svaki prenosni punjač.

Stolica takođe ima džepić za daljinski, ugrađen na desnoj strani sedišta.

Mekani, postavljeni nasloni za ruke za maksimalnu udobnost

Statičkim naslonima za ruke nedostaju ključne komponente kada je u pitanju ergonomska podrška. Zato je gejming stolica RANUM opremljena višeosovinskim pokretnim naslonima za ruke koji se mogu prilagođavati napred, nazad i gore-dole. Takođe imaju mekane obloge na vrhu za dodatnu udobnost.

Gejming stolica RANUM dostupna je na JYSK.rs i u JYSK prodavnicama.

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici