Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

HUMAN NATURE

Doživite jesen u svom domu uz trend Human Nature

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Uz JYSKov trend HUMAN NATURE pobegnite iz užurbane svakodnevice u svoje mirno utočište. Postignite ravnotežu u dodiru sa prirodom. Fokus trenda je na lepoti i snazi prirode.

Napravite mesta za biljke i organsko okruženje koristeći vertikalni prostor vašeg doma. Postavite policu VIRUM na plafon i dopustite biljkama da padaju sa nje, gotovo stvarajući zid između dva prostora.


Boje koje prevladavaju u trendu HUMAN NATURE su smeđa, zelena i plava, a inspirisane su horizontalnom linijom gde nebo susreće zemlju. Jesenja paleta u ovom trendu ističe se bogatim tonovima iz skandinavskih predela u kojima se izmjenjuju godišnja doba.


Čak i ako vam se trend čini malo divlji i obrastao, još uvek možete dopustiti da se inspirišete rešenjima koja smanjuju nered i stvaraju sklad u vašem domu. Kao na gornjoj slici, sakrijte kuhinjski pribor i alate iza vrata ormara da biste neuredno posuđe zadržali izvan vida.

Kitchenette

Ovaj trend dopušta kombinaciju prirodnih elemenata na savremen način. Povežite smeđe, zelene i plave nijanse sa industrijskim materijalima kao što su metal, staklo i drvo, kao i veštačke biljke. Klasični oblici i linije, u kombinaciji sa savremenim elementima, glavna su obeležja ovog trenda.