Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštede na SUPER kategorijama!
HALLUM gejmerska stolica

Gejmerska stolica sa osloncem za noge za maksimalnu udobnost

Datum:

Kategorija: Kancelarija

TAGOVI: gejming stolica, gaming stolica

Upoznajte najnoviji dodatak našem gejmerskom asortimanu, stolicu HALLUM. Stolica koja će posvećenim gejmerima pružiti udobnost satima i osigurati sjajna gejming iskustva.

Udobna gejmerska stolica temelj je dobre igre

Glavni razlog zašto želite da isprobate novu stolicu HALLUM je njena udobnost bez premca, sa debelim sedištem i mogućnošću izvlačenja sedišta i oslonca za noge. Podstavljeni nasloni za ruke sa funkcijom zavlačenja istodobno su mekani i dugotrajni.

Crna gejming stolica

Sa podesivim naslonima za ruke ova kancelarijska stolica čisti je luksuz za vaše držanje. HALLUM vam omogućuje uživanje u igricama na udobnoj stolici koja idealno ujedinjuje ozbiljne igre i zabavu.

Gejming stolica za igrače sa više platformi

Gejming stolica HALLUM savršena je za igranje na konzoli i na računaru. Oslonac za noge koji se izvuče ispod sedišta savršen je za igrača sa više platformi, koji zgrabi džojstik i povremeno se vraća nazad pri podešavanju konzole, ali takođe igra u uspravnom položaju na računaru. Mnogo jedinstvenih karakteristika čini ovu gejming stolicu idealnom za aktivno igranje.

Crna gejming stolica

3 razloga za kupovinu gejming stolice HALLUM

Ovdje pročitajte tri glavna razloga zbog kojih biste trebali da odaberete HALLUM za svoju novu gejming stolicu:

1. Potpuno podstavljen naslon za ruke

Naslon za ruke na stolici HALLUM potpuno je podstavljen za vrhunsku podršku. Zavalite se u optimalan položaj i svuda osetite udobnost.

Odlična je za podršku prilikom igranja sa džojstikom i može pristajati većim, ali i manjim stolovima.

2. Oslonac za noge vas tera da se opustite

Oslonac za noge na HALLUM stolici pričvršćen je na dnu sedišta - i pomiče se kliznim mehanizmom, tako da ga možete odložiti ispod sedišta kada se ne koristi. Kada je vreme za igru i opuštanje, jednostavno ga izvucite. Oslonac za noge potpuno je podstavljen i pruža veliku udobnost za vaše noge.

3. Luksuzan dizajn i osećaj

Uz sve svoje karakteristike, gejming stolica HALLUM izgleda luksuzno. Pojedinosti šavova u obliku dijamanta daju prepoznatljiv izgled, a istovremeno i prozračnost.

Svojom minimalističkom estetikom, HALLUM se uklapa u različite vrste gejming uređenja.

Gejming stolica HALLUM dostupna je u JYSKu od 10. septembra.