Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

'Industrial North' stil u enterijeru

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Trendovi uređenja enterijera menjaju se iz godine u godinu, no svakako je primetno da su minimalizam i skandinavski stil u poslednjih nekoliko godina vodeći trendovi kada je reč o uređenju doma. U nastavku teksta saznajte šta nam donosi 'Industrial North' stil i kako da osvežite vaš kutak uz nekoliko novih detalja.

Moderan i stilizovan izgled

'Industrial North' stil predstavlja kombinaciju minimalizma uz pažljivo birane detalje određenih tonova koji stvaraju moderan izgled u enterijeru. Osnovne karakteristike ovog stila su siva boja u kombinaciji sa crnom, kao i materijali poput metala, čelika, mermera i kože. Ono što je primetno u ovom stilu jesu različite varijacije sive boje kao osnove i dodaci drugih elemenata koji su najčešće u beloj ili crnoj boji.

Dodajte lični pečat enterijeru

Ukoliko se odlučite da vaš dom bude uređen baš u ovom stilu, obratite pažnju da vaš kutak uredite na poseban način kako bi dobio na posebnosti. Za to vam mogu pomoći jastuci i ćebad sa različitim šarama koji će se odlično uklopiti uz postojeći minimalistički stil. U JYSKu možete pronaći i mnoštvo dekoracija u beloj, crnoj ili sivoj boji, kojima možete upotpuniti ovaj stil.

 

Još jedna od mogućnosti koja će doprineti izgledu prostora jeste uređenje zidova. Ono što se svakako uklapa uz 'Industrial North' stil jesu zidovi koji izgledaju nedovršeno, kao i tapete sa printom mermera ili betona koje možete primeniti ne neki od manjih zidova.

Ukoliko ste već kreirali sličan stil u vašem domu i imate koristan savet, napišite nam ga u komentaru :)