Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

ručno pravljen novogodišnji venčić

Izradite originalan ukrasni venac za najčarobniji period godine

Datum:

Kategorija: Nova godina, Inspiracija

TAGOVI: diy ukras, novogodišnji venac, novogodišnje dekoracije

Ulaskom u decembar započeo je najčarobniji period u godini kada želimo da nam kuća zablista posebnim sjajem, a to je zaista teško zamisliti bez najlepšeg novogodišnjeg ukrasa – venca.

No, umesto kupovine gotovog, za izradu originalnog venčića potrebno vam je samo malo mašte i dobre volje! U  saradnji sa dizajnerom enterijera, Marelom Aćimović-Vukšić (@marinaenterijernica), osmislili smo dve varijante venčića za prozore, zid ili vrata povodom naše prve JYSK LIFE CLUB Čarobne novogodišnje radionice.

Osim što ćete biti ponosni na svoje malo umetničko delo, u samo par koraka, dobićete ukras kojem će se diviti vaši prijatelji i gosti.

U nastavku pronađite ideje za dva DIY JYSK originalna venčića.

1. JEDNOSTAVNA SKANDINAVSKA ČAROLIJA

1. Za izradu vam je potreban bazni venčić, lampice i baterije, par zanimljivih kuglica u nežnim, pastelnim bojama koje odaberete, ukrasna traka, dekorativne figurice, cvećarska žica i makaze.

Mi smo koristili KRANS venac, HELIOTROP kuglice, ALV ukrasne figurice i GAGAT lampice.

2. Lampice pažljivo sa spoljne strane venca pričrstite cvećarskom žicom celom dužinom u krug.

3. Od ukrasne trake napravite mašnu i pričvrstite je na venčić. Mašna može biti različitih dužina i oblika, zavisno o tome kako se vama najviše dopada.

4. Kuglice pažljivo nanižite na cvećarsku žicu i pričvrstite za venac ispod mašne.

5. Vreme je da to isto uradite i sa svojim plišanim figuricama i pronađete im mesto na vencu.

Preostaje vam samo da stavite baterije u svoje lampice, okačite svoj venčić na zid ili vrata i čarolija može da počne!

2. BOGATA TRADICIONALNA ČAROLIJA

1. Potreban vam je bazni venčić, lampice i baterije, kuglice u toplim tradicionalnim bojama, ukrasna traka, dekorativne figurice, cvećarska žica,  kanap (po želji) i makaze.

Mi smo koristili KRANS venac, HELIOTROP kuglice, ALV ukrasne figurice i GAGAT lampice.

2. Lampice pažljivo sa spoljne strane venca pričrstite cvećarskom žicom celom dužinom u krug.

3. Napravite male buketiće od kuglica sa 4-5 komada i nanižite na žicu te ih tako pojedinačno smestite duž celog venca. Za pričvrščivanje na venac možete da koristite cvećarsku žicu ili ukrasni kanap.4. Kada ste završili ukrašavanje venca sa kuglicama, vreme je da oblikujete mašnu od ukrasne trake koju ste odabrali i pričvrstite na vrh ili dno venca.

5. Smestite i svoje ukrasne patuljke koji bi trebali da budu na suprotnoj strani od one na kojoj ste pozicionirali mašnu.

Stavite baterije u lampice, okačite svoj venčić na zid ili vrata i sa ponosom uživajte u pogledu na svoju ručno izrađenu dekoraciju!

Uživajte u čarobnim praznicima!