Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Besplatna dostava na JYSK.rs za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Zaposleni u korisničkoj službi pomažu kupcima putem e-maila i telefona

JYSK korisnička služba pomaže vam u vašoj kupovini od kuće

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: korisnička služba, kupovina od kuće

Ako nemate vremena da posetite jednu od naših prodavnica ili se jednostavno osećate prijatnije da obavljate kupovinu od kuće, ne brinite - jednostavno je izabrati odgovarajući proizvod uz pomoć naše korisničke službe. Oni će vas vešto voditi i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Kao deo odlične korisničke službe, usredotočeni su na pronalaženje pravog proizvoda za vas i za vaše potrebe. Naši zaposleni u korisničkoj službi prolaze iste treninge kao i osoblje u prodavnicama. Takođe, korisnička služba ima prošireno znanje o proizvodima koji se prodaju samo u webshopu, zato sigurno možete kupovati na JYSK.rs.

Pogledajte proizvode koji su dostupni samo u webshopu

Ako ste u kontaktu sa našom korisničkom službom, ni vi ni oni ne možete dodirnuti ili osetiti proizvode, i to je pravi trenutak u kom oni mogu pokazati svoju stručnost. Korisnička služba koristi svoje znanje i beleške sa svojih treninga, kao i detaljnu bazu podataka kako bi pronašli najprikladniji proizvod za vas.

Kupovina od kuće uz eksperta pri ruci 

Kako bi pružili najbolju moguću uslugu, naša korisnička služba započinje rad provodeći nedelju dana u JYSK prodavnicama. Svake godine redovno posećuju i rade nekoliko dana u JYSK prodavnicama, kako bi bili u toku sa trenutnim trendovima, asortimanom i potrebama kupaca. Korisnička služba takođe pomaže prodavnicama kod sastavljanja novih proizvoda, kako bi mogli da pomognu kupcima koji su negde zapeli u procesu sastavljanja artikala.

Osim što pronalaze prave proizvode za vas i vaše potrebe, naša korisnička služba daje vam savete o održavanju artikala, savete i trikove za montažu, koji vam mogu uštedeti vrijeme i pomažu vam da vaši JYSK proizvodi traju duže. 

Za jednostavno iskustvo kupovine obratite se našoj korisničkoj službi na našem chatu. Okvir za chat možete pronaći u donjem desnom uglu na JYSK.rs