Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

BLACK FRIDAY UŠTEDITE DO 70%
Trenutno je produžen rok dostave
Čuvajmo jedni druge - ne zaboravite da možete da kupujete online na JYSK.rs

Proverite radno vreme

Kako odabrati najbolju grejalicu za terasu

Datum:

Kategorija: Bašta

Možda ste već upoznati sa ovim scenarijom? Uživate u kasnim letnjim noćima na svojoj terasi ili balkonu sa prijateljima i porodicom. Rosa već polako pada, temperatura je niža i hladnoća se već pomalo oseća.

Grejalica za terasu je savršen način da produžite divne letnje noći na svojoj terasi bez razmišljanja o glomaznim vunenim džemperima i hladnoći. 

Sa električnom grejalicom za terasu, površine su zagrejane direktno ispod. Samim tim, možete zadržavati konstantnu temperaturu na svojoj terasi bez da se topli vazduh raspršuje naokolo. Ukoliko ste odlučili da zamenite vuneno ćebe i hladnoću, možete pročitati više o različitim tipovima infracrvenih grejalica za terase i njihovim individualnim benefitima u ovom blog postu. 

Displaying 0 - 0 of 0

Raširite toplotu ispod stola

Kada rosa počinje da pada, vreme je da se uđe unutra i da se uzme toplo ćebe i džemper. Ali šta je sa bosim stopalima? Kako biste sprečili da vam se stopala i noge smrznu, postavite grejalicu za terasu ispod baštenskog stola. Na ovaj način, dobićete diskretan i fleksibilan izvor toplote koji se lako može postaviti ispod stola ili bliže ljudima koji vole toplotu. 

Ukoliko vi, ili neko od vaših gostiju slučajno obori ovu vrstu grejalice za terasu, sigurnosni prekidač je instaliran u modele koje JYSK prodaje. Struja se automatski prekida i biće ponovo upaljena samo kada se grejalica vrati u uspravan oblik. 
 

Postavite grejalicu za terasu na sto

Ukoliko imate veliki baštenski sto, možete postaviti grejalicu na njega. Veličina je veoma praktična i lako se može sakriti kada nije u upotrebi. Takođe je možete postaviti na manji sto ukoliko vam je potrebno mesta na baštenskom stolu za nešto drugo. Na ovaj način, osećaj tople i ušuškana letnje večeri će i dalje biti tu. 
 

Premeštajte samostojeće grejalice za terasu

Ukoliko imate nekoliko samostojećih grejalica za terasu, možete ih postaviti oko stola po potrebi. Na ovaj način ćete osigurati jednaku distribuciju toplote za sve goste dokle god kabl seže do utičnice. Ne zaboravite da osigurate kablove kako se ne biste spotakli preko njih. 
 

 

Benefiti viseće grejalice za terasu

Ukoliko nemate puno mesta na terasi ili balkonu, lako možete okačiti zidnu grejalicu za terasu ispod tende ili nadstrešnice. 


Ovakav model ne zauzima nepotreban prostor i konzolom sa podesivim uglom lako možete regulisati ugao na grejalici.Sa druge strane, fiksno mesto na zidu znači da je manje fleksibilna u poređenju sa samostojećim modelima.

 

 

Pogledajte našu ponudu grejalica za terasu.