Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog velikog broja porudžbina, rok isporuke je trenutno produžen. 

Prelistajte naš novogodišnji magazin
šareni, moderni detalji za uređenje doma

Nordic Mood poziva na letnje druženje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Vedre boje, resice i pruće glavni su elementi naše nove kolekcije Nordic Mood, koja je dostupna u našem webshopu i prodavnicama od kraja aprila.


Kolekciju karakterišu ženstvene i letnje boje poput boje breskve, pink i žute boje. Inspirirane nebeskim nijansama, šarmatne LED lampice u obliku flamingosa i duge stvaraju opuštenu i prijatnu letnju atmosferu. 

 

Takođe se pobrinite da ovako osvetlite svoju baštu da biste stvorili privlačan i prijatan prostor na otvorenom.

Osvežite svoj dnevni boravak bojama leta, uz pomoć novih uzoraka tekstila, svežih tonova, a dodajte i obojeno staklo ili keramiku. Naš svećnjak JOEL toplo će treperiti, a činija za voće MAX savršena je za posluživanje sezonskih specijaliteta. Zaokružite utisak pletenom korpom s resama poput KRISA i veštačkom palmom RUBEN za egzotičniji izgled.

Svi proizvodi u kolekciji se prodaju u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs od 30. aprila.

Predmeti u novoj kolekciji Nordic Mood prikazani su u posebnom prostoru u našim prodavnicama radi vaše inspiracije. Time se naglašava linija dizajna i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vešt tim Range & Design pomno bira artikle za najnoviju i trendy kolekciju proizvoda po imenu Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je ograničeno vreme u JYSKu.