Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Kupujte online.

šareni, moderni detalji za uređenje doma

Nordic Mood poziva na letnje druženje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Vedre boje, resice i pruće glavni su elementi naše nove kolekcije Nordic Mood, koja je dostupna u našem webshopu i prodavnicama od kraja aprila.


Kolekciju karakterišu ženstvene i letnje boje poput boje breskve, pink i žute boje. Inspirirane nebeskim nijansama, šarmatne LED lampice u obliku flamingosa i duge stvaraju opuštenu i prijatnu letnju atmosferu. 

 

Takođe se pobrinite da ovako osvetlite svoju baštu da biste stvorili privlačan i prijatan prostor na otvorenom.

Osvežite svoj dnevni boravak bojama leta, uz pomoć novih uzoraka tekstila, svežih tonova, a dodajte i obojeno staklo ili keramiku. Naš svećnjak JOEL toplo će treperiti, a činija za voće MAX savršena je za posluživanje sezonskih specijaliteta. Zaokružite utisak pletenom korpom s resama poput KRISA i veštačkom palmom RUBEN za egzotičniji izgled.

Displaying 0 - 0 of 0

Svi proizvodi u kolekciji se prodaju u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs od 30. aprila.

Predmeti u novoj kolekciji Nordic Mood prikazani su u posebnom prostoru u našim prodavnicama radi vaše inspiracije. Time se naglašava linija dizajna i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

ČINJENICE O NORDIC MOODU

Četiri puta godišnje naš vešt tim Range & Design pomno bira artikle za najnoviju i trendy kolekciju proizvoda po imenu Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood dostupna je ograničeno vreme u JYSKu.