Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Oprema za kupatilo, peškiri i novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni za kupatilo za nju i njega

Mučite se sa smišljanjem ideja za novogodišnje poklone za svoje najdraže? Tu smo da pomognemo jer praznici ne treba da budu stresni kada je u pitanju kupovina poklona. Sastavili smo spisak ideja za poklone za kupatilo kako bismo vam pomogli ove godine.

Savršen poklon i za njega i za nju


U JYSKu imamo širok izbor setova za kupatilo. Dostupni su u različitim serijama, od kojih svi imaju odgovarajuće proizvode, kao što su dozeri sapuna, držači četkica za zube i četke za WC.


Zavisno od budžeta, možete odabrati jednu stavku ili ceo set.

Ideje za poklone za brigu o sebi

Kada je u pitanju uređenje doma, ljudi često zanemaruju kupatilo. Kupatila imaju toliko potencijala i mogu postati utočište u kom se možete opustiti od stresa svakodnevnog života.

Mirišljava ulja, roler za lice, blazinice za skidanje šminke za višekratnu upotrebu ili neseseri za šminku, male su stvari koje unose nešto više u svakodnevnu rutinu. Savršeno kao novogodišnji poklon za nekoga za koga mislite da zaslužuje da se razmazi.

Pamučne blazinice i maska za oči
Blazinice VAD bambus/pamuk 10kom/p
450,- din/pak
600,- /pak
(45.00 /Komada)
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Maska za oči RUTVIK lan/glinene perle
400,- din/kom
700,- /kom
UŠTEDA 43%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Dobra ideja je izrada personalizovanih poklona za prijatelje ili članove porodice sa spa korpom. U nastavku pogledajte izbor proizvoda koje možete odabrati za svoju poklon korpu:

Klasičan poklon savršen za njega ili nju

Peškiri su klasičan novogodišnji poklon sa razlogom. Koristite ih svakodnevno, a odgovarajući set peškira čini čudo za estetiku kupatila.

Sivi i tamnoplavi peškiri i ukrasna korpa
Peškir NORA 50x100 tam. plava
800,- din/kom
1499,- /kom
UŠTEDA 47%
gold


Bilo da su pored umivaonika, u kupatilu za goste, pored kade ili omotani oko glave nakon pranja kose, verovatno imate najmanje četiri peškira u upotrebi u svom domu. Odaberite odgovarajuću prostirku za kupatilo i vaš će poklon odmah nadograditi svako kupatilo.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire