Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Dve slike sa različitim klub stočićima

Odaberite savršen stočić za vaš dom

Niste sigurni kako da odaberete savršen stočić? Stočići su važan deo svake dnevne sobe. Petkom uveče na njima jedemo pizzu, nakon posla odmaramo noge na stočiću i oko njega se svaki dan okupljamo sa porodicom. Ali kako od toliko različitih stočića odabrati pravi? Pročitajte više u ovom blogu i dobro se pripremite za odabir novog stoćića.

Razmatranja pre kupovine novog stočića

Pre kupovine novog stočića morate pažljivo razmotriti svoje potrebe. Kako koristite svoju dnevnu sobu? Ako često jedete ispred televizora, dobro je odabrati stočiće određene veličine. Ako imate mali dnevni boravak, bilo bi lepo odabrati stočić koji se lako pomera, čineći sobu fleksibilnijom. Takođe razmislite koji stil želite. Odaberite sto koji odgovara vašoj sofi – bez obzira da li se radi o novoj ili staroj sofi.

Materijali i različiti stočići

Stočići dolaze u mnogo različitih oblika, boja i materijala. Naravno da treba da kupite stočić za kafu koji vam se dopada, ali takođe je dobro razmisliti od kojih materijala treba biti vaš novi stočić pre kupovine. Različiti materijali stočića imaju različite prednosti.

Stočić od drveta, ako želite sto od živih materijala koji vremenom dobivaju prekrasnu boju. Prednosti drveta su da ogrebotine nisu jako vidljive, da izgledaju vrlo lepo i da ih je vrlo lako ukopiti u svaki dizajn.

Ako želite stočić koji se ne menja tokom vremena, možete kupiti stočić od stakla. Stakleni stočići daju laganu i prozračnu atmosferu vašoj dnevnoj sobi i lako možete uočiti kada im je potrebno brisanje.

Takođe možete odabrati stočić od laminata. Laminat se takođe lako briše i ne masti, što je velika prednost ako imate decu.

Klasičan stočić

Sa klasičnim drvenim stočićem ne možete da pogrešite. Četvrtasti sto na četiri noge uklapa se u većinu domova i pruža dovoljno prostora za popodnevnu kafu. Ako odaberete stočić sa policom ispod, takođe ćete imati mesto za postavljanje daljinskih upravljača i časopisa umesto da im dopustite da zauzmu sav prostor na vašem stolu.

Minimalistički stočić

Minimalistički stočić za kafu savršeno se uklapa u moderan dom belih zidova i golih površina. U minimalističkom domu nema mesta za sitnice i važno je da sve ima funkciju. Zato biste trebali odabrati lagan i prozračan stočić ako želite jednostavan i minimalistički stil.

VIRUM

Stočić u retro stilu

Vraćaju se 60te! Barem kada je nameštaj u pitanju. Odaberite cool stočić u retro stilu kako biste stvorili prijatnu i nostalgičnu atmosferu u svojoj dnevnoj sobi. Retro dizajn sa referencama na 60te je još uvek prisutan i postao je omiljeni klasik nameštaja. Dopunite dobar dizajn sa nekim jastucima geometrijskog printa za vaš kauč za potpuni izgled.

NORDBY

Mali stočić

Ako je vaš dom mali ili želite fleksibilniji raspored nameštaja, birajte mali stočić. Male stočiće je lako pomerati, a ako vam je potreban prostor ispred kauča dok se vaša deca igraju, prikladan je mali i lagani stočić. Nekoliko stolova jedan pored drugog takođe mogu stvoriti odličnu dinamiku.

RANDERUP

Moderan stočić

Sa modernim stočićem za kafu od stakla možete stvoriti moderan izgled u svojoj dnevnoj sobi. Moderni stočići su uglavnom od stakla, a često će biti izrađeni od mešavine materijala, na primer metala, laminata i drveta u različitim kombinacijama.
Moderan stočić dolazi u svim oblicima i veličinama, pa bez obzira da li su vam draži okrugli ili četvrtasti, lako možete pronaći odgovarajući komad.

AGERBY

Beli stočić

Ako preferirate ženstveniji stil i sklonost svetlim bojama, beli stočić mogao bi biti baš za vas. Beli stočić može biti moderan i minimalistički, zavisno od toga koji dizajn izaberete. Ako vam je stil više na romantičnoj strani, birajte stočić sa lepim detaljima i predivnim dezenima.

Osvežite svoj stari stočić

Jeste li zadovoljni svojim trenutnim stočićem? Ima dobar oblik, veličinu ili visinu, ali mislite da ga treba malo obnoviti?
 
Započnite temeljnim čišćenjem stola. Pre farbanja morate saznati da li treba brusiti sto kako bi se boja vezala. Takođe, imajte na umu da li je stočić nauljen, jer zahteva uljanu boju - inače možete koristiti boju na bazi vode.

Drugi način da stočiću date novi život je dodavanjem točkića za noge kako bi se sto mogao lako pomerati. Ovo će takođe dodati dodatnu visinu stolu.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju