Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

VILIUS luster

Opremanje doma favoritima naših kupaca

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: uredjenje doma, inspiracija, favoriti kupaca

Već skoro 40 godina, JYSK obezbeđuje visoko kvalitetan skandinavski nameštaj Dancima, a od 2011. godine i ljudima u Srbiji.

Sa komentarima i recenzijama poput ''Sjajna polica'' (VANDBORG polica), ''Odličan proizvod :)'' (TORLEIF svetleća kutija) i ''Veoma dobro, nisam požalio ovaj izbor'' (VEDDE ormar), ponosimo se činjenicom da naši kupci našim proizvodima daju ukupnu ocenu 4,3 od 5.

Sastavili smo malu kolekciju najprodavanijih i najpopularnijih proizvoda u ovom blog postu.* 
 

Dekoracija i osvetljenje

Dekoracija je ono što kuću pretvara u dom. Samim tim, naša kategorija dodataka za dom je veoma popularna, i FOSS vaza dobija kristalno čistu ocenu 5 i sledeći komentar korisnika na JYSK.rs: ''Veoma svestrana vaza. Kupila sam je za poklon, ali sam je na kraju zadržala za sebe''. 
 


Drugi korisnik na JYSK.rs opisuje naše male zidne police zvane GARD sledećim rečima: ''Kupila sam četiri police i okačila ih pored šporeta i popunila uljima i začinima. Mislim da izgleda baš uredno''.

Svetleća kutija TORLEIF je još jedan od artikala koji korisnici obožavaju - zbog više od jednog razloga: ''Odlična stvar. Najveći plus za mene je što je na baterije. Nema kablova''.

Ovo je slučaj i sa VILIUS lusterom ''Ovaj luster baca odlično svetlo. Ne smeta oku i lako je prilagoditi mu se. Kupili smo još jedan za drugu prostoriju u kući''.

 


Saznajte više o našoj privrženosti kvalitetu i programima.

Odlaganje i druga oprema za kuću

Naš VEDDE ORMAR je jedan od naših apsolutnih bestseller-a, i to sa dobrim razlogom: ''Veoma dobro, nisam požalio ovaj izbor. Ima dovoljno mesta za dvoje u njemu. Baš nam se sviđa!''

VANDSTED klupa je tipičan primer skandinavskog dizajna nameštaja i odlična je i za odlaganje i za dekoraciju. Naši kupci je koriste u hodniku, spavaćoj sobi i bilo gde drugde u kući. ''Zaista lepa klupa, prelepa boja, lepa presvlaka. Veoma brza dostava.''

Takođe smo oduševljeni zbog činjenice da dosta kupaca komentariše činjenicu da je njihova nova JYSK nabavka laka za slaganje i da volimo da dodamo nešto, kao u slučaju LEJRE kafenog stočića: ''Lako za sklapanje! Sviđaju mi se ivice i zaobljenost! A čak su stavili i jastučiće na nogare''.  

 

 

Nameštaj za kućnu kancelariju

Možete opremiti celu kućnu kancelariju hvaljenim JYSK proizvodima. VANDBORG sto je dobio sledeću recenziju od JYSK.rs kupca: ''Sjajan sto. Jednostavan za montiranje i lagan, tako da se može lako pomerati.'' Polica iz iste kolekcije je opisana sledećim rečima: ''Odlična i veoma stabilna, imam ih nekoliko''.

Kombinujte ih sa ABILDHOLT kancelarijskom stolicom i imaćete kancelariju opremljenu nekim od naših najpopularnijih proizvoda: ''dobra kancelarijska stolica sa dobrom potporom za sedenje. Lepa siva tkanina zbog koje se stolica lako uklapa i u dnevnu sobu''.

 

 


Pogledajte još recenzija i favorita kupaca


*Selekciju smo bazirali na komentarima kupaca i uspešnosti prodaje od juna do oktobra 2018. Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja, a to su: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka i Belgija.