Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Pokloni za Majčin dan

Pokloni za Majčin dan

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: pokloni, ideje

Majčin dan predivna je prilika da kažemo mami ono što inače zaboravimo: da je volimo i da smo joj zauvek zahvalni za sve što je učinila za nas. Ukratko - možemo joj pokazati svoju naklonost, divljenje i zahvalnost. Kad smo bili deca, majka nije dobijala priznanje ni divljenje za sve vreme koje je provela u kuhinji, čišćenju, kupovini i vaspitanju. Sada, kad smo odrasli, imate priliku nadoknaditi i propisno se zahvaliti svojoj Kraljici Majci.

Ako vas je Majčin dan iznenadio, nemojte se brinuti. Ove godine možete preskočiti trk do najbliže benzinske stanice po bombonjeru, jer smo sastavili popis najboljih ideja za poklon za Majčin dan koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Pomno odabran detalj

Koliko je samo garderobe naša mama oprala za nas! Nije nam problem darivati našu mamu čim se setimo količine posla koje smo joj zadali.

Ako vaša majka sad može uhvatiti trenutak zena za sebe, sad kad je većina njenih majčinskih dužnosti obavljena, pomozite joj u tome. Evo nekoliko sjajnih ideja za dići noge u vazduh i opustiti se.Kupatilo je jedno od onih meesta koje često zanemarimo kad unosimo dekoracije u našu kuću. Vaša mama verovatno nema neku od onih finih, skladnih dekoracija koje su takođe funkcionalne. Sastavite sladak paketić sa jednim ili više ovih lepih kompleta za kupatilo.


Dnevni boravak

Iako je cveće ili torta od čokolade uvek lepa gest, nema razloga da koristite prečice samo zato što ste se kasno setili. Umesto toga, odaberite ukrasne predmete za njen dnevni boravak ili trpezariju. Pronađite lep dar koji odgovara njenom stilu - ili zašto ne darivati korpu sa sitnicama koje se dobro slažu? Vaša će mama moći pažljivo dekorisati svoj kutak.

 


Oh, a korpa? Izaberite idealnu veličinu i stil ovde:


[][]

Ako ste pronašli više stvari koje bi joj se svidele sa našeg popisa, iskoristite ih i za majčin rođendan ili bilo koju drugu priliku gde joj želite pokazati svoju zahvalnost te imati kreativni poklon na vreme.

Složite svoj popis ideja u mobilni telefon. To će vam uštedeti vreme, spasiti glavu i eventualno novac kada sledeći put trebate smisliti poklon za mamu, a njen osmeh uvek će vam biti najbolja nagrada.