Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Dva primera kako možete koristiti zavese za razdvajanje prostorija: Za spavaću sobu i za kućnu kancelariju

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Zavese su pravi višenamenski dodatak domu. Ne samo da vas štite od sunca, održavaju kuću toplom ili hladnom, stvaraju privatnost od znatiželjnih pogleda sa prozora, već ih možete koristiti i usred sobe za stvaranje zasebnih područja.

Stvorite spavaću sobu u dnevnoj sobi

Kada deca odrastu, poželeće svoju sobu, ostavljajući vama dnevni boravak kao spavaću sobu. Ako imate veliki dnevni boravak, zašto ne biste stvorili zaseban prostor za svoj krevet, koristeći zavese?  Okačite zavese sa plafona i pomoću njih podelite sobu na dva dela. Na taj način vaš dnevni boravak može imati kutak za krevet, a ostatak služi pravoj svrsi. Ako vam se ne namešta krevet, samo navucite zavese tokom dana.

Pobrinite se da zavese imaju boju koju smatrate umirujućom i prikladnom za spavanje. Bele zavese poput MARISKO zavesa su bezvremenski izbor koji će se lako uklopiti u svako uređenje.

Bele zavese u finkciji razdvajanja područja za spavanje u dnevnoj sobi

''Nevidljivi'' home office

Zavese možete koristiti i da stopirate poglede prema vašem home office-u danima kada ne radite.

Svoj home office možete smestiti u veliki dnevni boravak. Za vreme slobodnih dana ili nakon radnog vremena, ko želi da se podseća na zadatke i posao? Jednostavno navucite zavese, a i vaše obaveze sa njima. Zavesa, poput bež AUSTRA, elegantna je i slaže se sa mnogim drugim bojama, a istovremeno je lepa pozadina za vaše sastanke online.

Zavesama odvojite različita područja u dnevnom boravku

Čak i ako ne osećate potrebu da navučete zavese radi pogleda na određenu zonu u prostoriji, možete upotrebiti zavese za stvaranje ušuškane atmosfere. BOLMEN zavese su dostupne u dve boje: toplo siva i prljavo bela. Obe su laganog i prozračnog izgleda i mogu vam pomoći u kreiranju ušuškane i intimne atmosfere.

Zavese za sofe razdvajaju dnevnu sobu od trpezarije
Zavesa BOLMEN 1x140x300 nabor. toplo siva
1500,- din/kom
2199,- /kom
UŠTEDA 32%

Uredno i organizovano okruženje za spavanje može poboljšati vaš san, tako da je sakrivanje nereda i odeće odlična ideja. Lako možete da napravite walk-in garderobu u spavaćoj sobi, koristeći zavesu da sakrijete stalak za odeću i korpe za veš van vidokruga.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju